Compatibilitatate Fecioara – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Balanta

Fecioara si Balanta ar putea face o echipa buna si armonioasa impreuna, daca ar vrea, insa ar putea fi nevoie de ceva efort pentru a o initia. Avand in vedere ca dumneavoastra sunteti semnul zodiacal care este destinat pentru a-i ajuta pe ceilalti, si va asteptati sa faceti ceea ce trebuie facut, ramane la latitudinea Balantei, partenera dumneavoastr,a care nu este asa de orientata pe munca, sa decida daca va vrea sau nu sa faca ceea ce trebuie facut pentru a obtine rezultate bune.

Fiind un semn de Pamant, guvernat de Marte, sunteti in general orientat/a spre modurile practice in care puteti intelege, comunica sau imbunatati lumea in care traiti. Balanta este guvernata de Venus si este un semn de Aer, asa ca este mai interesata de dinamicile sociale si de relatii. Amandoi nativii iubiti ideile, insa aveti stiluri total diferite de a exprima acest aspect. Balanta intelege bine diplomatia si compromisul si de aceea este persoana care trebuie sa ocupa postul de” relatii cu publicul” din echipa voastra. Dumneavoastra sunteti un maestru al detaliilor, de aceea fiind foarte recomandat/a pentru a va ocupa de aspectele legate de afaceri. Daca va alaturati in eforturile comune veti reusi sa faceti progrese.

Deoarece Fecioara este un semn mutabil, iar Balanta un semn cardinal, aceasta din urma va vrea sa detina conducerea si controlul. Oricum, majoritatea Balantelor au dificultati in a se hotari cum este mai bine. De aceea se intampla ca deseori sa fie atrase de agresivul semn diametral opus lor, Berbecul, care este mai mult decat fericit sa ia decizii rapide. Balanta ar putea fi, de asemenea, un pic prea frivola si chiar si prea superficiala pentru gusturile voastre, deoarece ii place sa cheltuiasca bani multi, sa mearga la petreceri si sa fie in centrul atentiei. Veti fi nevoit sa va pastrati comentariile pentru voi, deoarece chiar si cel mai bine intentionat si constructiv criticism o va face pe Balanta sa simta ca nu este iubita.

Totusi ati putea face o lista cu avantaje si dezavantaje (Balantele adora listele cu pro si contra!) si ati putea-o ajuta pe Balanta sa ia deciziile corecte bazate pe o analiza minutioasa. Evident ca, in realitate, va fi pana la urma decizia pe care dumneavoastra o veti lua, insa Balantei ii place sa creada ca ea a facut alegerea. Aceasta nu ar trebui sa constituie o problema, deoarece majoritatea Balantelor au cel putin o planeta in semnul Fecioarei, iar Fecioarele au cel putin o planeta in semnul Balantei, asa ca aveti multe asupra carora sa fiti de acord. Indata ce Balanta va realiza ca ceea ce isi doreste este identic cu ceea ce doriti si dumneavoastra, totul va fi bine.

Combinatia aceasta functioneaza foarte bine in familie, prietenii si relatii de afaceri. Mai multe aspecte armonioase care sa implice Luna si ascendentul vor ajuta relatia sa contina mai multe conexiuni romantice.
Oricum ar fi, aceasta relatie dintre voi, poate fi un parteneriat minunat intre doua minti civilizate si progresive.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!