Compatibilitatate Fecioara – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Pesti

Fecioara si Pestii demonstreaza deseori ca exista atractie intre contrarii. Este foarte obisnuit pentru dumneavoastra sa aveti cel putin o relatie semnificativa cu un dragut nativ Peste, indiferent daca el este un membru al familiei, prieten apropiat, asociat in afaceri sau este o relatie amoroasa. Dumneavoastra sunteti mult mai pragmatic/ a, pe cand nativii Pesti sunt visatori… dumneavoastra aveti nevoie de ordine pe cand Pestii par sa traiasca intr-o lume a fanteziei. Fecioarela au tendinta de a se casatori mai tarziu in viata, in timp ce Pestii se casatoresc de tineri si chiar de mai multe ori. Dumnevoastra aveti tendinta de a fi perfectionist/a pe cand Pestii nu reusesc sa vada multe detalii. In sfarsit ambii sunteti preocupati de cum sa faceti lumea sa fie un loc mai bun si ambii lucrati bine in echipa, facand ca aceasta combinatie sa merite efortul.

Deoarece ambii sunteti semne mutabile, motivatia dumneavoastra de a comunica va va ajuta sa va intelegeti mai bine unul pe celalalt. Dumneavoastra aveti tendinta de a deveni critic/a atunci cand va simtiti nesigur/ a, pe cand Pestii au tendinta de a deveni tacuti, meditand in interiorul sufletului. Daca veti invata sa va recunoasteti unul celuilalt toanele si sa le raspundeti intr-un mod pozitiv, veti putea sa va atingeti cele mai inalte potentiale. Este o atractie magnetica intre voi, care nu poate fi negata, dar insa care poate deveni o forta care va va face sa va respingeti cu putere. Dragostea, pentru dumneavoastra are nevoie de securitate si de compatibilitate mentala, insa pentru Pesti dragostea este o emotie care ii cuprinde in totalitate si ii influenteaza. Sentimentali, indragostiti de dragul de a fi indragostiti, Pestii sunt uimitori, si sunt fascinati de mintea dumneavoastra analitica si patrunzatoare. Aveti multe sa va daruiti unul altuia si sunteti mai puternici in echipa decat sunteti fiecare in parte, insa va trebui sa invatati sa acceptati si sa respectati diferentele firesti care sunt intre voi doi pentru a reusi sa faceti progrese impreuna.

Deoarece Fecioara este un semn de Pamant, iar Pestii sunt un semn de Apa, atunci cand va gasiti echilibrul puteti crea o uniune stabila si fertila. Fecioara este considerata a fi un semn infertil, insa Pestii sunt extraordinar de fertili, de aceea vor aparea copii in urma acestei relatii. Dumnevoastra puteti asigura stabilitatea si sensibilitatea de care au nevoie Pestii, in timp ce ei vor aduce bucurie si sens in viata dumneavoastra. Atunci cand nu sunt echilibrati, Pestii devin coplesitori din punct de vedere emotional, inundandu-va sensibilitatea dumneavoastra mult mai practica si mai logica, si s-ar putea sa va fie dificil sa reusiti sa va adaptati la unele dintre preferintele sexuale ale amantului dumneavoastra din Pesti. Extravaganata, felul de a fi secretos si visator al nativului din semnul Pestilor va va zadarnici simtul ordinii. Pe de alta parte, atunci cand dumneavoastra nu sunteti echilibrat/a si impacat/a il veti sufoca pe nativul din Pesti cu criticismul vostru si cu lipsa increderii.

Aceasta poate fi o combinatie intriganta deoarece reprezinta alturarea dintre doua contrarii. Daca exista pozitionari reciproc compatibile ale planetelor si a altor aspecte din astrograma, relatia ar putea rezista in timp si ar deveni o sursa de dezvoltare spirituala foarte mare.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!