Compatibilitatate Fecioara – Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Fecioara

Ce ar putea fi mai bine decat doi perfectionisti impreuna? O relatie intre doua Fecioare ii va atrage pe ambii nativi. Ce ar putea merge rau intr-o relatie cu cineva care are la fel de mult bun simt ca si dumneavoastra? Ar putea fi o relatie minunata daca nu vi s-ar uri de atata bine.

Avand in vedere ca ambii sunteti semne mutabile, nu ar trebui sa va fie greu sa comunicati eficient unul cu celalalt. De fapt v-ar fi foarte usor sa traiti sub acelasi acoperis si sa nu aveti niciodata neintelegeri in legatura cu nimic. Ambii aveti pasiuni intelectuale, asa ca nu va veti plictisi reciproc niciodata. Ceea ce ar putea sa se dovedeasca mai dificil este sa reusiti sa va puneti de acord asupra unei directii comune si a telurilor catre care sa va indreptati… aveti nevoie sa va concentrati amandoi in aceeasi directie, daca nu vreti ca fiecare a traiasca in lumea lui separata.

De fapt reusiti sa scoateti la suprafata ce aveti fiecare mai bun in voi. Sunteti responsabili, sensibili, inteligenti si luati dragostea in serios. V-ar fi foarte usor sa va petreceti tot timpul impreuna in armonie, insa fiecare concentrat asupra propriilor interese, ceea ce ar putea fi bine pentru o perioada, insa nu va va asigura prea mult dezvoltarea relatiei. Cand reusiti sa va stabiliti scopuri comune si sa munciti impreuna, ca o echipa, pentru a le realiza, nimic nu va mai poate sta in cale.

Avand in vedere ca sunteti semne de Pamant si impartiti aceeasi planeta guvernatoare, Marte, ambii sunteti persoane cu simt practic, organizate si analitice. Va va fi suficient de usor sa va puneti de acord in ceea ce priveste lucrurile importante, ca de exemplu unde trebuie sa fie montat suportul de hartie igienica in baie. Insa destul de des un individ va insista sa joace el rolul de revers al medaliei, ceea ce inseamna ca unul dintre voi ar putea fi dezorganizat, lipsit de putere de concentrare si realism. Trebuie sa fiti foarte constient ce rol joaca fiecare dintre voi, astfel incat sa nu creati in mod necugetat un dezechilibru. Ambii considerati ca in viata sunt lucruri mult mai importante decat sexul, asa ca s-ar putea sa ajungeti doar sa vorbiti in pat si atat! Daca veti ajunge sa dati fiecare tot ce are mai bun in el, atunci nu veti mai avea nimic care sa ingrijoreze, ci numai motive de a sarbatori.

Aceasta relatie functioneaza si mai bine daca exista diversitate in ceea ce priveste ascendentul si Luna. Cu putina diversitate intre voi, aceasta relatie ar putea fi profund satisfacatoare si plina de incantare. Doua capete sunt mai bune decat unul singur si aceasta regula se aplica si in cazul a doua Fecioare. S-ar putea sa existe o intrecere continua pentru detinerea conducerii si controlului in relatie, insa aveti prea multe in comun ca sa mai conteze acest aspect. Atata timp cat reusiti sa va infranati pornirea de a gasi a cui este vina si reusiti sa gasiti echilibru in relatie impreuna, aceasta combinatie intre voi ar putea fi cea justa, ar putea fi “unica”!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!