Compatibilitatate Fecioara – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Fecioara – Scorpion

Patrunzatorul Scorpion este de obicei o partida buna pentru Fecioara cea pretentioasa, indiferent daca este o relatie amoroasa, de rudenie, de afaceri sau de prietenie. Scorpionul reprezinta o provocare profunda si plina de mister pentru dumneavoastra, pe care trebuie sa o analizati si care reuseste sa va tina interesul treaz. La randul sau, Scorpionul apreciaza integritatea si angajamentul dumneavoastra, care ii inspira loialitate.

Deoarece Fecioara este un semn de Pamant, iar Scorpionul este un semn de Apa, in momentul in care sunteti impreuna reusiti sa creati in jurul vostru o atmosfera plina de bogatie si sanatate. Pluto, cel care guverneaza semnul Scorpionului, este interesat de regenerare si va va impartasi entuziasmul pentru munca in directia castigarii unei sanatati mentale si fizice superioare. De asemenea, va admirati reciproc inteligenta. Fecioara este logica, intelectuala si analitica, pe cand Scorpionul are imaginatie, este vizionar si receptiv. Scorpionul este un detectiv innascut, iar dumneavoastra sunteti foarte atent/a la detalii, de aceea voi doi alcatuiti o echipa de investigatiori greu de egalat. Aceasta poate fi o relatie foarte pasionala, deoarece Scorpionul trezeste in dumnevoastra o pasiune sublima.

Totusi exista unii nativi Scorpioni care sunt foarte gelosi si suspiciosi, mai ales cei care tind sa fie lipsiti de onoare chiar si fata de ei insisi. Acest aspect v-ar determina sa fiti la randul dumnevoastra foarte critic/ a, ceea ce va inrautati lucrurile. Fiecare dintre voi aveti momente in care va este greu sa va dezvaluiti si sa va impartasiti adevaratele sentimente, deoarece Scorpionul este schimbator, dar secretos, iar Fecioara este retinuta si rezervata. Din fericire ambele semne sunt dispuse sa caute consiliere relationala atunci cand apar dificultati, ceea ce le da mai multe sanse ca sa reuseasca sa faca relatia sa dureze pe termen lung.

Avand in vedere ca Scorpionul este un semn fix, este mai bine sa il/o lasati sa creada ca el/ea conduce de fapt relatia. Ceea ce nu va fi o problema pentru dumneavoastra, deoarece majoritatea Fecioarelor prefera sa fie puterea din umbra, caci asa pot fi foarte eficiente. Fiind un semn mutabil, sunteti mult mai eficace in ceea ce priveste comunicarea si educarea altora, ceea ce va face sa fiti “purtatorul de cuvant” al acestui cuplu. Atunci cand forte din afara va ameninta, neinfricatul Scorpion va va apara, ceea ce va va face sa va simtiti protejat/a si pretuit/a. Sa va construiti o familie sau o afacere va fi ceva firesc pentru voi doi, caci atunci cand aveti teluri comune si munciti impreuna pentru realizarea lor, veti putea obtine absolut orice va doriti.

Senzualul dumneavoastra amant Scorpion va va ispiti in aventuri erotice mai indraznete decat v-ati putut imagina, insa nu aveti de ce sa va temeti, deoarece Scorpionul este posesiv si extraordinar de loial, ceea ce va va face sa va simtiti iubit/a si protejat/a. Aceasta combinatie are un grad ridicat de compatibilitate si functioneaza bine. Atat timp cat amandoi faceti eforturi pentru a va manifesta fiecare potentialul pozitiv individual, puteti obtine un mare succes atat in relatiile personale, cat si in cele de colaborare, precum o echipa.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!