Ascendent in Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Balanta

Persoanele care au ascendentul în Balanta sunt foarte plăcute şi este o încântare să le ai în preajmă… carisma este numele lor mic. Atrag cu uşurinţă pe ceilalţi în compania lor. Comportamentul lor încântător şi abordarea gentilă a vieţii, te-ar putea face să te gândeşti că relaţiile cu ei merg lin, că pe apă. Însă nu este mereu aşa. De foarte multe ori aceşti nativi au probleme în relaţiile personale. Şi în ciuda acestui aspect, nu le place să fie singuri. Efectiv nu ştiu cum să se comporte şi ce să facă, atunci când partenerul lor nu le este alături. De cele mai multe ori vor face absolut orice pentru a păstra o relaţie, deoarece nu numai că nu le place singurătatea, însă urăsc şi conflictele. În acelaşi timp însă, atunci când apar dificultăţi sau probleme, aceşti nativi le vor face faţă, ba chiar mai mult decât atât.

Din punct de vedere fizic, cei cu ascendentul în Balanţă arată bine. Ştiu cea mai bună maniera de a merge, de a-şi aranja părul şi care sunt culorile care îi avantajează. Le place confortul personal, luxul şi tot ceea ce le încântă simţurile. Aceste persoane pot fi foarte persuasive, preferând să abordeze o metodă fină de a convinge pe cineva atunci când vor să influenţeze, reutilizând metode dure de constrângere. Au tendinţa de a nu-şi asuma vină, atunci când este posibil, şi-şi păstrează astfel imaginea de persoane drăguţe. Sunt mediatori minunaţi şi sunt foarte curtenitori.

Cei care au ascendentul în Balanta sunt atraşi de de persoane competenţe şi active. Ar putea să se certe şi să intre în competiţie cu partenerii lor, până când vor învăţa că este în regulă să fie ei înşişi. Uneori ar putea părea că şi-au învăţat lecţia, chiar dacă realitatea este alta. Aceşti nativi sunt admiratori ai artei, muzicii şi literaturii. Ar putea, la fel de bine, să aibe ei înşişi talente creative şi artistice, ascunse în spatele aparenţelor. Cu toate că sunt prietenoşi, ar putea părea detaşaţi emoţional sau superficiali. Dacă simt că există un dezechilibru în jurul lor se supără, cerând insistent, şi chiar devenind autoritari, restabilirea echilibrului.

Aceste persoane, cu ascendentul în Balanţă, de obicei, sunt foarte politicoase. Unii i-ar putea percepe ca fiind nesincere, însă nu este neapărat adevărat. Ele se simt cel mai bune atunci când reuşesc să facă lucrurile să se desfăşoare în echilibru şi armonie. Nativii aceştia sunt romantici şi graţioşi. Este foarte dificil să-i spui “nu” unei persoane cu ascendentul în Balanţă.

Aspectele negative, legate de nativii cu ascendentul în Balanta, sunt date de faptul că pot fi antisociali, nepoliticoşi sau timizi. Pot fi înfumuraţi şi obsedaţi să-şi păstreze tinereţea, indiferent de preţul pe care trebuie să îl plătească. Pot fi îngrozitori de indecişi. Însă sunt mai puternici decât v-aţi putea imagina. Pot părea persoane blânde, însă în spatele exteriorului de mătase se afla de fapt o voinţă de fier. Reuşesc foarte uşor să obţină ceea ce vor, cu ajutorul diplomaţiei.

Persoanele cu ascendentul în Balanţă sunt adevăraţi “fluturaşi” sociali, având foarte mulţi prieteni şi cunoştinţe. Din acest motiv nu se pot abţine să nu se privească prin ochii acestora. Acest fapt îi face să îşi facă foarte multe griji inutile ca nu vor reuşi mereu să fie la înălţime. În acelaşi timp, aceşti nativi au o capacitate nemaipomenită de a-i reflecta pe ceilalţi în sine. Au tendinţa de a fi orice şi oricine pentru cei din jur, astfel încât uneori ne putem întreba dacă ei au, cu adevărat, o opinie personală vreodată.