Ascendent in Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Varsator

În primul şi în primul rând, nativii, cu ascendentul în Varsator, sunt nişte indivizi unici şi nu vă vor lăsa să uitaţi acest aspect. Multe persoane vin la aceşti nativi să ceară sfaturi, deoarece sunt inteligenţi şi abordabili. De fapt sunt foarte curioşi şi de aceea şi foarte studioşi, intelectuali. Sunt interesaţi de orice poate duce la progresul omenirii. Sunt umanişti, idealişti, toleranţi şi imparţiali, în marea lor majoritate.

Persoanele născute sub ascendentul Vărsătorului au impresia că au văzut totul în viaţă, aşa că este dificil ca cineva să-i şocheze. De fapt lor le place să îi şocheze pe cei de lângă ei. Le place foarte mult să obţină reacţii de răspuns de la ceilalţi. Ar putea avea un simţ al umorului ireverenţios şi liniştit, pe care ceilalţi îl considera agreabil, dacă nu chiar demodat.

Cei cu ascendentul în Vărsător sunt persoane plăcute şi prietenoase cu toată lumea. Ei se înţeleg bine cu toate persoanele, indiferent din ce categorie socială sau intelectuală sunt acestea, acceptându-i cu uşurinţă ca fiind egalii lor. Sunt unici prin faptul că deşi par distanţi şi detaşaţi, în acelaşi timp reuşesc să pară şi amabili şi grijulii… este o contradicţie ce merită a fi studiată.

Persoanele născute sub influenţa acestui ascendent se pot simţi “speciale” sau “diferite”… şi aşa s-au simţit întreaga viaţă. Uneori se simt ca şi când ar fi excluşi de către toţi ceilalţi, ca şi când s-ar afla afară şi s-au uita prin fereastră la ceea ce se întâmplă înăuntru. Au talentul de a observa şi de a deduce ceea ce trebuie făcut. De aceea sunt foarte buni la a descoperi cum trebuiesc puse lucrurile cap la cap pentru a funcţiona. Acelaşi talent îl au şi în ceea ce priveşte asocierea persoanelor într-un grup. Această abilitate le este foarte utilă dacă au funcţia de manager sau dacă lucrează într-un domeniu în care trebuie facilitata munca în echipă.

Nativii cu ascendentul în Varsator îşi exprimă în mod clar individualitatea, însă nu o fac într-o manieră ciudată, care să-i facă să sară în ochii celorlalţi. De exemplu, se pot îmbrăca bine, însă se vor accesoriza cu un obiect care-i va face să se evidenţieze în mod plăcut, în măsura în care să fie interesanţi. Cu toate că sunt foarte deschişi la idei voi, în aceeaşi măsură pot fi extrem de încăpăţânaţi. Sunt inflexibili atunci când decid ceva, iar uneori ar putea să încerce să-i forţeze pe ceilalţi să le accepte opiniile. De obicei nu prea văd detaliile, ci văd imaginea de ansamblu, de aceea uneori ar putea trece cu vederea nevoile celor de lângă ei. Sunt independenţi. Nu sunt afectaţi în niciun fel de stătut, putere sau avere. Atunci când sunt interesaţi de o persoană, sunt interesaţi numai de ce este şi cum este aceea persoană în sine, fără a conta alte influenţe externe. Atrag cu uşurinţă prietenii, iar cunoştinţele vin spre ei ca un fluture noaptea la lumină.

Celor născuţi sub ascendentul Vărsătorului le place să joace rolul de avocatul diavolului şi să ia parte la o ceartă bună. Le place libertatea personală, iar acest aspect ar putea reprezenta o problemă atunci când se căsătoresc. Felul lor de a fi neliniştiţi îi poate împinge să caute un mediu mai stimulant, dacă acela în care se situează la momentul respectiv, nu le satisface nevoile fizice sau mentale. Aceşti nativi sunt imprevizibili şi pot să aibe comportamente contradictorii.

Persoanele cu ascendentul în Vărsător sunt foarte interesate de trecut şi de viitor, însă sunt complet pierdute când vine vorba de prezent. Par a fi mereu resincronizaţi cu contemporanii lor. Este posibil să fie interesaţi de muzică, design, ştiinţă sau sociologie. Ar putea avea probleme legate de sănătate din cauza circulaţiei sau a artritei.