Ascendent in Taur
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Taur

Cei care au ascendentul în Taur sunt stabili şi capabili. Sunt constanţi şi responsabili, şi sunt loiali, din toată inima, celor pe care îi iubesc. Ei îşi fac cu adevărat simţită prezenţa… când intră un asemenea nativ în cameră nu ai cum să nu observi. Fiind rezistenţi în fata schimbării, va fi foarte dificil să îi convingă cineva pe aceşti nativi să încerce ceva nou. Sunt foarte încăpăţânaţi şi vor ca lucrurile să fie făcute în felul lor. Înainte de a încerca ceva nou ei trebuie să fie siguri că va fi bine. Siguranţa reprezintă pentru ei cel mai important aspect, aşa că niciodată nu vor face ceva care să le-o pericliteze.

Persoanele care au ascendentul în Taur sunt precaute şi grijulii. Pot fi inflexibile şi fixiste. Sunt mai degrabă puternici ca un stejar şi nu plăpânzi că o salcie. Iubesc să aibă parte de cele mai bune lucruri în viaţă, aşa că au tendinţa de a-şi face cam toate poftele. Posesia de bunuri materiale este foarte importantă, aşa că ar putea deveni chiar colecţionari de anumite obiecte.

Celor care au ascendentul în Taur le plac hainele de calitate, din materiale plăcute la atingere. Prefera stilul de îmbrăcăminte de la clasic, până la elegant. Întotdeauna vor fi bine îmbrăcaţi şi vor arăta bine chiar şi atunci când tund iarba din curte. Din punct de vedere fizic, majoritatea au o constituţie robustă şi puternică. Însă plăcerea lor de a consuma mâncăruri fine ar putea să le influenţeze negativ silueta. Aceşti nativi au, de asemenea, probleme de sănătate legate de gât, care se pot extinde spre urechi, ducând de la infecţii până la otite.

În relaţii, persoanele care au ascendentul în Taur au tendinţa de a fi posesive şi nu se despart prea uşor de cei/cele cărora le-au dăruit iubirea şi inimă. Unii dintre ei chiar îşi văd partenerii ca fiind proprietatea lor. Sunt loiali până la moarte în momentul în care şi-au dăruit inima cuiva. Cei cu ascendentul în Taur sunt foarte senzuali… iubesc toate senzaţiile fizice şi erotice. Prefera confortul oferit de relaţiile monogame pe termen lung şi pasiunea care poate fi găsită în acestea.

Persoanele cu ascendentul în Taur sunt prezente foarte plăcute. Sunt liniştitori prin stabilitatea de care dau dovadă şi au o pace interioară foarte atractivă pentru cei din jur. În acelaşi timp sunt mai degrabă pasivi şi îndură cu stoicism şi răbdare tot răul ce li se întâmplă. Dacă vreţi ca un asemenea nativ să facă ceva, cel mai bine ar fi să nu îl împingeţi de la spate, ci să încercaţi să îl convingeţi. Îi apreciază foarte mult pe cei care respecta eticheta de comportament şi le place foarte mult să socializeze.

Nativilor care au acest ascendent le place să-şi vadă succesul. Şi cea mai bună metodă de a face asta, pentru ei, este să primească recompense. Pot avea talente artistice şi mult bun gust, iar carisma este destul de des o caracteristică a acestora. Mulţi dintre aceşti nativi sunt artişti sau muzicieni şi au un timbru vocal foarte plăcut. Ar putea face parada de gusturile lor fie prin etichetele hainelor de “firma”, fie prin casa lor frumoasă sau prin maşina lor deosebită. Pe de altă parte, unii dintre aceşti nativi pot fi foarte timizi, nepoliticoşi sau antisociali. Unii sunt disperaţi să reuşească să se agaţe de tinereţea lor, iar alţii, din contră, nu sunt preocupaţi deloc de aspectul lor exterior.

Un nativ cu ascendentul in Taur vă poate pune la punct în cazul în care aveţi opinii eronate într-un domeniu pe care ei îl stăpânesc foarte bine. Vor fi politicoşi, însă, cu siguranţă, vă veţi da seama de părerea pe care şi-au făcut-o despre voi. Pot fi constanţi mult timp dacă şi-au propus un anume ţel… pot fi foarte tenaci. Binecuvântaţi cu foarte multă răbdare, aceşti nativi vor aştepta cât de mult este necesar pentru a-şi vedea visul devenit realitate.