Ascendent in Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Fecioara

Desi subestimate, persoanele nascute sub ascendentul Fecioarei sunt inteligente si rezervate. Sunt timide in situatii noi si au nevoie de timp pentru a se acomoda cu persoanele si evenimentele publice. Din nefericire, acest aspect le face sa para critice si retrase. Daca cineva reuseste sa treaca de aceste aparente, va gasi, in cei care au ascendentul in Fecioara, prieteni loiali si stabili.

Nativii sub ascendentul Fecioarei sunt foarte sensibili la disconfort si la orice alt semnal pe care li-l transmite corpul lor. Acest lucru ii face sa fie foarte atenti cu sanatatea lor si de multe ori vor prefera activitati ale trupului combinate cu cele ale mintii, cum ar fi yoga. Sunt pretentiosi la mancare si sunt foarte atenti ce alimente introduc in organism. “Mofturosi” este termenul mult mai potrivit pentru a-i descrie.

Persoanele cu acest ascendent isi fac foarte multe griji, mai ales cand vine vorba sa aibe de-a face cu lucruri noi. Sunt orientate spre detalii si reusesc sa observe chiar si cele mai fine aspecte, care le-ar putea scapa majoritatii persoanelor. Au tendinta de a fi atrase sau de a atrage acele persoane care au nevoie de ajutorul lor. Acest fapt le poate pune uneori in situatii stanjenitoare, mai ales in relatii. Si asta deoarece uneori nu-si vad partenerii in lumina adevarata.

Cei care au ascendentul in Fecioara sunt fermecatori, intr-un fel discret, linistitor am putea spune. Sunt prieteni loiali si se vor da peste cap sa ii ajute pe ceilalti, desi nu sunt interesati sa li se recunoasca meritele. Ar putea dezvolta sentimente de inferioritate, datorita modestiei exgerate de care dau dovada. Invata foarte repede si petrec mult timp analizand si evaluand tot ce este in jurul lor.

Persoanele cu ascendentul in Fecioara se pot adapta la schimbari, insa disponibilitatea de a face asta depinde de la individ la individ. Se pot vaita in timp ce incearca sa se adapteze. Cauta perfectiunea in tot ceea ce fac, si uneori le este foarte dificil sa accepte mai putin de la ceilalti. Au tendinta de a critica fara a se gandi la consecintele pentru altii, si ar trebui sa invete sa fie mai sensibili fata de sentimentele celorlalti. Nativii cu acest ascendent sunt pragmatici si conservatori. Nu le place sa isi manifeste afectiunea in public, insa in cadru intim sunt foarte afectuosi. Pot fi extrem de organizati in anumite sectoare ale vietii lor, dar ingrozitor de dezordonati si imprastiati in altele. Le place sa barfeasca si sunt foarte curiosi in legatura cu tot ce se intampla in jurul lor. Sunt capabili sa absoarba un volum foarte mare de informatii si sunt dispusi sa impartaseasca tot ceea ce stiu oricui vrea sa-i asculte.

Persoanele cu ascendentul in Fecioara sunt persoane pe care te poti bizui si care-ti vor fi mereu alaturi intr-o situatie de criza. De multe ori muncesc in activitatile de servicii in folosul oamenilor, cum ar fi in politie sau in centrele de primiri urgente. De asemenea sunt si foarte buni profesori. Uneori ar putea fi tensionate nervos. Sunt precise si precaute, si urasc orice forma de cruzime si de afectare a naturii.

Nativilor cu ascendentul in zodia Fecioara le place sa colectioneze lucruri, cum ar fi retetele culinare sau alte obiecte practice. Ar putea fi inclinate spre alergii sau probleme respiratorii si afectiuni ca anxietatea ar putea sa aibe impact asupra vietii lor. Le place sa aibe mereu ceva de facut, asa ca sunt mereu ocupate. Se enerveaza daca nu au de facut nimic. Le place sa aibe mereu proiecte la locul de munca, iar cand isi fac aparitia in public sunt mereu foarte bine imbracate.