Ascendent in Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Scorpion

Ştii că este o persoană cu ascendentul în Scorpion pe aproape… deoarece îi poţi simţi efectiv prezenta. Au o aură specială, care-i anunţa pe ceilalţi că e mai bine să nu-i provoace. Impun respect, iar uneori chiar teamă. Pot fi gălăgioşi sau tăcuţi, însă hotărârea lor va ieşi mereu la iveală.

Rareori se întâmplă ca o persoană cu ascendentul în Scorpion să treacă neobservată… majoritatea lumii fie îi iubeşte, fie îi urăşte. Unii dintre aceşti nativi, uneori, devin de-a dreptul confuzi de reacţiile puternice pe care le stârnesc în ceilalţi oameni. Ei nu realizează că lasă senzaţia că pot privească în spatele “măştilor” celorlalţi şi pot vedea ceea ce este sub aparenţe. Acest fapt, pe unele persoane le intimidează, iar altora li se pare a fi interesant.

Celor cu ascendentul în Scorpion le place atât de mult să aibă intimitatea asigurată, încât uneori frizează chiar paranoia. Au nevoie să-şi controleze mediul înconjurător şi să pună la cale strategii în folosul lor. Acţionează cu grijă şi premeditare, bazându-se pe intuiţie pentru a-şi estima situaţiile şi felul cum ar putea reacţiona ceilalţi.

Nativii cu ascendentul în Scorpion vor să aibe un partener pe care să se poată baza şi care să fie cu picioarele pe pământ. Vor alături de ei pe cineva care să le fie loial şi care să-şi dorească un angajament pe termen lung. Vor ca dragostea să dureze pentru totdeauna şi dacă sunt trădaţi vor considera acest aspect ca fiind un afront personal, aşa că cel care este vinovat va plăti scump. Le plac persoanele care au personalităţi magnetice. De cele mai multe ori sunt foarte curtenitori şi plăcuţi încât ceilalţi nu au nici măcar cea mai vagă idee de adevărata personalitate a acestor nativi.

Persoanele născute sub ascendentul Scorpionului au puterea de a-şi reveni din probleme economice, mentale şi psihice, care pentru altcineva ar fi copleşitoare. Au mecanisme de apărare foarte puternice şi nu le place să ia o decizie până când nu cunosc toate aspectele implicate şi au toate dovezile necesare. Nu se poate cunoaşte cu adevărat viaţa personală a unui asemenea nativ decât dacă cineva merită, a câştigat acest privilegiu. Din momentul în care cineva le-a câştigat încrederea, cei cu ascendentul în Scorpion devin prieteni devotaţi… atât timp cât şi ceilalţi rămân loiali.

Din punct de vedere social, cei care au ascendentul în Scorpion sunt tăcuţi, liniştiţi, singura excepţie fiind situaţiile în care se reîntâlnesc cu un vechi şi bun prieten. Sunt pasionali şi creativi.

Nativii cu ascendentul în Scorpion sunt foarte hotărâţi, impulsionaţi să câştige… fie că este vorba de un concurs de gătit sau de a obţine un post de director la cea mai mare companie, indiferent care este ţinta pe care şi-au propus să o atingă, vor face tot posibilul să o obţină. Intensitatea cu care-şi urmăresc ţelurile poate rivaliza numai cu tenacitatea de care dau dovadă. Le place competiţia.

Persoanele cu ascendentul în Scorpion sunt extraordinar de încăpăţânate şi este foarte greu să le convingă cineva să se răzgândească dacă ele au luat o hotărâre. Sunt creaturi emoţionale, dar prefera, mai degrabă, să-şi ascundă vulnerabilitatea. Sunt foarte buni şi fini observatori ai detaliilor şi pot deveni foarte vicleni şi perspicace când trebuie să îşi asume riscuri.

Plini de energie şi ambiţioşi, nativii cu ascendentul în Scorpion caută activităţi care sunt atât bine recompensate financiar, cât şi provocatoare din punct de vedere psihic şi mental. Sunt plini de resurse şi inteligenţi. În situaţii de criză, aceşti nativi îşi vor păstra calmul, curajul şi tenacitatea. Cu cât situaţia este mai urâtă şi mai dificilă, cu atât muncesc mai mult ca să reuşească să ducă lucrurile la bun sfârşit.

Persoanele cu ascendentul în Scorpion sunt intuitive şi au chiar anumite calităţi parapsihice. Datorită acestui fapt, cu atât mai mult ei nu vor renunţa la sarcasm, mai ales atunci când văd că-i afectează pe ceilalţi cât mai profund. Ar putea avea talente de vindecători.