Ascendent in Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Pesti

Aşa cum arată şi simbolul Pestilor, celor care au ascendentul în acest semn le place să se lase purtaţi de val. Ei apar, la prima vedere că fiind gentili, tipul de artişti pacifişti, însă felul în care ei îşi menţin inima şi mintea deschise, îi determină să fie, de fapt şi de drept, schimbători şi imprevizibili. Nativul tipic cu ascendentul în Peşti azi pare să fie o persoană complet diferit faţă de cum a fost ieri. Dacă sunt tăcuţi şi timizi azi, mâine pot fi pasionali şi exuberanţi. Acest fel al lor de a fi le permite să poată să se integreze în mijlocul unei mari varietăţi de oameni. Aceşti nativi sunt foarte impresionabili. Sunt visători şi foarte miloşi. Sun fermecători şi intriganţi într-un mod irezistibil.

Persoanele cu ascendentul în Pesti văd lumea prin prisma opiniilor lor, aşa că au dificultăţi în a fi obiective. La fel de dificil este pentru ele şi să ia decizii. Sunt atât de flexibile încât nici măcar nu vor să-şi facă planuri de viitor. Nu vor să fie nevoite să înfrunte dura realitate. Organizarea nu este punctul lor forte.

Nativii cu ascendentul în Peşti îşi doresc alături de ei un partener stabil, pe care se pot baza. Au nevoie de cineva care este realist şi pragmatic; care măcar puţin va reuşi să îi ţină cu picioarele pe pământ. Sunt foarte emoţionali şi plini de compasiune… atât de mult încât ar putea deveni propriile lor victime datorită vulnerabilităţii exagerate. Ar putea deveni propriul lor inamic, cel mai veşnic duşman al lor. Nu le plac confruntările, dar acest lucru nu îi împiedică să se folosească de jocuri de manipulare pentru a obţine ceea ce-şi doresc. Fiind romantici adevăraţi, dintr-o relaţie cu un asemenea nativ ar putea rezulta o poveste de dragoste demnă de a fi transcrisa într-un roman.

Cei care au acest ascendent au imaginaţie şi creativitate. Ar putea avea talente artistice şi abilităţi psihice de împărtăşit. Se pot orienta spre chestiuni spirituale sau filosofie, şi au o mare admiraţie faţă de educaţie, indiferent de nivelul la care ei înşişi au ajuns. Acestor nativi le plac călătoriile, sporturile şi dânsul. Sunt foarte capabili, dacă reuşesc să aibe încredere în forţele proprii.

Din punct de vedere fizic, cei care au ascendentul in zodia Pesti sunt sensibili la anestezii sau la anumite medicamente. Nu le place să iasă în evidenţă şi urăsc să atragă atenţia asupra lor. Sunt generoşi, sensibili şi sentimentali. Pe de altă parte îi pot manipula pe alţii, făcându-i să le fie milă de ei, astfel încât să profite de pe urmă acestui fapt.

Unele persoane îi văd pe cei născuţi cu ascendentul în Peşti ca fiind persoane de pe urma cărora se poate profita, datorită faptului că aceştia sunt atât de deschişi şi plini de compasiune. Sunt sensibili la energiile negative şi la critica. Le este dificil să se protejeze singuri faţă de oricine. Persoanele cu acest ascendent pot simţi o foarte mare singurătate, fără a putea face nimic în acest sens. Dacă îşi pot utiliza acest timp în care sunt singuri pentru meditaţie sau altă formă de introspecţie, ar putea ajunge să fie capabili să îşi folosească talentele în propriul lor beneficiu. Se descurcă foarte bine în cariere care presupun ajutarea semenilor sau în cele în care este nevoie de strădanii creative. Acestor nativi le plac secretele. În viaţă se folosesc de subtilitate pentru a-şi uşura drumul.

Lecţia pe care trebuie să şi-o însuşească în viaţa aceşti nativi cu ascendent in Pesti este să înveţe să îşi trăiască efectiv viaţa, nu doar să viseze la ea. Persoanele cu acest ascendent ar putea avea multe animale de companie, deoarece le place să aibe grijă de cineva. Unii dintre ei ar putea ajunge chiar experţi în ceea ce înseamnă comunicarea cu animalele, însă numai dacă îşi pot dezvolta suficient de mult darul pe care îl au, astfel încât acesta să devină o abilitate pe care să se poată baza.