Ascendent in Berbec
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ascendent In Berbec

Cei care au ascendentul în Berbec sunt rapizi şi nu le place să tărăgăneze lucrurile, intrând direct în miezul problemelor. Ei acţionează fără să se gândească prea mult înainte, intrând chiar în conflicte, fără să fi premeditat asta. Deşi sunt activi, nu sunt şi agresivi. Numai că ei vor să obţină imediat ceea ce îşi doresc. Deşi unii dintre ei sunt competitivi, majoritatea se pun singuri sub presiunea de a obţine ceea ce îşi doresc prin forţe proprii. Tot ceea ce fac se desfăşoară rapid.

Persoanele care sunt născute cu ascendentul în Berbec sunt iuţi la mânie, însă le trece la fel de repede furia cum s-a şi iscat. De regulă nu păstrează ranchiună, pentru că sunt persoane directe şi sincere, care spun verde în faţă ce nu le convine. Aceşti nativi nu suportă să stea efectiv liniştiţi, fără a face nimic. Preferă să fie persoane active şi nu vor ezita să creeze agitaţie numai pentru a menţine lucrurile interesante în viaţa lor. Uneori vor întâmpina dificultăţi în a-şi încheia sarcinile pe care le au de dus la bun sfârşit, şi asta deoarece prefera mereu să treacă la activitate nouă.

Există anumite trăsături fizice, care sunt asociate cu cei care au ascendentul în Berbec. Aceste persoane au mersul grăbit, ţinând capul înclinat spre înainte. S-ar putea confrunta cu probleme de sănătate legate de sinusuri, de ochi, ar putea avea dureri de cap, în special migrene, care sunt blestemul vieţii lor. Alţii ar putea suferi de pe urmă iritaţiilor, urticariilor, înţepăturilor de insecte sau a acneei. De obicei au tenul rumen, însă chiar dacă au tenul alb, se vor înroşi atunci când sunt furioşi şi au tendinţa de a se îmbujora cu uşurinţă. Reprezentaţii acestui ascendent au de obicei umerii laţi şi şoldurile înguste. Vor zâmbi mereu cu uşurinţă şi îşi vor păstra tinereţea şi prospeţimea pe parcursul întregii vieţi.

Copii care au ascendentul în Berbec tind să fie independenţi şi să se descurce prin mijloace proprii. Iar ca adulţi îşi păstrează aceste însuşiri. Sunt sinceri şi neînfricaţi. Curajul şi abilităţile lor de lideri se manifestă, de obicei, atunci când situaţiile vieţii cer aceste calităţi. Uneori, însă, sunt chiar nepoliticoşi şi nerăbdători. Însă dacă vă veţi lăsa înşelaţi de aceste aparenţe, care sunt numai o mască, veţi greşi. Cei care reuşesc să cunoască cu adevărat, în profunzime, un astfel de nativ, vor descoperi în el o fire încăpăţânată, un curaj fără limite şi predispoziţia de a lupta cu toate forţele, până la capăt, pentru cauzele în care cred.

Plini de pasiune, nativii cu ascendent în Berbec, vor vâna efectiv persoană de care sunt interesaţi din punct de vedere romantic. Deoarece pentru ei vânătoarea este parte importantă din exaltare. Pot fi fermecători şi cu greu li se poate rezista. Sunt entuziaşti şi aventuroşi, devenind chiar copleşitori pentru unele persoane.

Cei care au ascendentul în Berbec sunt, în general, orientaţi spre obţinerea succesului. Sunt ambiţioşi şi dârji în ceea ce priveşte demersurile spre realizarea visurilor, până la nivelul în care pot deveni cu adevărat egoişti. Acest fapt se datorează în principal faptului că sunt atât de concentraţi pe atingerea ţelurilor lor, încât efectiv uita că celelalte persoane care sunt în apropierea lor imediată ar putea fi implicate şi afectate de acest lucru. Ei simt o nevoie puternică de a-şi realiza visele, indiferent de cât de prosteşti, aberante, periculoase sau îndrăzneţe ar putea fi acestea.

Cei care au ascendentul în Berbec sunt entuziaşti, plini de energie. Atunci când sunt motivaţi spre a face ceva, este mai înţelept să nu le staţi în cale. Uneori însă se lasă purtaţi de val şi îşi supraestimează abilităţile. De asemenea ar putea suporta consecinţele muncii în exces. Le place să fie degajaţi şi comozi. Sporturile şi alte competiţii sunt iarăşi un domeniu ce prezintă interes pentru aceşti nativi. Sunt simpatizaţi în societate şi de obicei se afla în mijlocul acţiunii.