Compatibilitatate Berbec – Berbec
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Berbec

Cand doua semne cardinale se intalnesc intr-o relatie amoroasa, se pot vedea de la distanta scanteile care ies.
Caci se intalneste foc cu foc. Berbecul este semnul care are inclinatia nativa de a face lucrurile cu o explozie de entuziasm, iar cand doi Berbeci se intalnesc sunt in stare ca de la prima intalnire sa ajunga direct la altar (sau macar in dormitor), iar acest lucru se poate intampla mai rapid decat ar avea timp alti nativi sa ajunga macar sa faca cunostinta.

Berbecul este tipul de conducator, de pionier, caruia ii place sa ajunga el primul destinatie sau sa conduca expeditia. De aceea amandoi veti fi nerabdatori sa va dati mari cu noua dumneavoastra cucerire. Sunteti in stare sa va laudati cu ceea ce aveti, sa va reinventariati succesele si sa va faliti cu visele pe care le aveti, totul desfasurandu-se cu o viteza ametitoare.

Intalnirea intre doi Berbeci se poate asemana cu un dans de imperechere fascinant, insa se poate transforma, in acelasi timp, intr-o competitie, in doi timpi si trei miscari. Daca va veti lua la intrecere si veti sfarsi intr-o batalie pentru suprematie, focul pasiunii se va stinge rapid. Nu are sens sa va entuziasmati in legatura cu ce ar putea fi intre voi atat timp cat priviti in directii total diferite.

Daca vreti cu adevarat ca relatia dintre voi sa aibe succes, va trebui sa va acordati reciproc spatiu de miscare si sa alternati pozitia din centrul atentiei. Nu uitati sa apreciati si sa laudati realizarile partenerului dumneavoastra Berbec si, insa, in acelasi timp, la fel de important este, sa fiti simpatetic cu el atunci cand va inregistra un esec. Berbecii au nevoie de mai mult sprijin si incurajare decat vor recunoaste vreodata. Egoismul nu este strain de acest nativ (asta ca sa fim politicosi!), asa ca va trebui sa uitati de problemele dumneavoastra si sa fiti foarte atenti la ceea ce se petrece cu Berbecul de langa dumneavoastra.

Avand in vedere amplasamentul planetelor Marte si Venus in semnul lor, doi Berbeci impreuna nu vor avea probleme in dormitor. In ceea ce priveste pasiunea, nu vor lipsi partidele de amor foarte salbatice sau cele spontane si inflacarate. Doi Berbeci intr-o relatie se vor ciondani mereu, insa sarutarile si impacarile pot zgudui Pamantul. Dar varietatea si luptele pentru suprematia din relatie necesita abilitati de negociere, pana cand flacarile pasiunii se vor transforma intr-o iubire mai profunda. Nu uitati ca diplomatia si rabdarea sunt doua calitati foarte utile pe termen lung, asa ca n-ar fi rau sa vi le insusiti. Asta este valabil atat pentru viata voastra sexuala, cat si pentru o relatie prfunda pe termen lung.

Berbecul are tendinta de a fi necugetat si infocat, atat in ceea ce priveste dragostea, cat si in ceea ce priveste alte aspecte ale vietii si banii, lasandu-se sub influenta impulsului de moment si a idealismului. Daca veti reactiona asa nu veti va mai avea din ce sa va construiti o viata impreuna, si va veti consuma inutil, iar flacarile dragostei voastre de paie se vor stinge inainte de a arde cu adevarat si a se transforma in valvataie. Fiecare Berbec trebuie sa invete sa aibe rabdare si sa reziste, altfel viata lor se va transforma intr-o serie incepututi inflacarate, ce insa se vor concretiza in nimic. Acest aspect se aplica si in situatia in care doi Berbeci efectiv se izbesc unul de celalalt. Insa daca amandoi veti depune eforturi pentru ca relatia voastra sa reziste, atunci veti avea alaturi un partener care va cunoaste cu adevarat si cu care va veti potrivi in toate.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!