Compatibilitatate Berbec – Fecioara
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Fecioara

Cand Berbecul si Fecioara se intalnesc, pasiunea pluteste in aer.
Fiecare va fi de-a dreptul uluit de misterioasa faptura pe care o vede in fata sa. Privirea adanca si scrutatoare a Fecioarei va va atrage. Felul direct de a vorbi si manierele impecabile ale Fecioarei va vor da sentimentul ca va stiti dintotdeauna, iar Fecioara va admira vigoarea si independenta dumneavoastra. Va exista tensiune sexuala intre voi, si va veti simti ca in “luna de miere” pe masura ce Fecioara isi va dezvalui, precum o virgina veritabila, abisul pasiunii dogoritoare in fata exploratorului din voi.

Fecioara este un semn de Pamant, iar Berbecul este semn de foc. Atractia dintre voi este aprinsa tocmai de faprul ca sunteti atat de diferiti. Insa pe masura ce Pamantul si Focul ajung sa se cunoasca, aceste diferente se vor estompa. Fecioara cea inteleapta va va aduce cu picioarele pe pamant. Fiti insa inventivi si atenti la nevoile partenerului dumneavoastra, caci altfel Fecioara s-ar putea lasa angrenata in alta relatie.

Remarcati schimbarile pe care partenerul le va face pentru voi.
Fiti foarte atenti! Fecioara este un semn care iubeste curatenia si igiena, asa ca acordati mai multa atentie acestor aspecte. Daca vei fi dezordonati, neglijenti sau va veti face treaba numa pe jumatate, veti “dezlega” limba ascutita a Fecioarei si vai fi vai si amar de voi! Iar in acel moment se poate intampla orice, cu atat mai mult cu cat Berbecii nu suporta sa fie criticati si cicaliti. Va trebui sa invatati sa participati la treburile zilnice, insa nici atunci s-ar putea sa nu scapati de neplaceri, deoarece este foarte greu sa te achiti de asemenea sarcini intr-o maniera care sa satisfaca exigentele Fecioarei. S-ar putea sa fiti nevoiti sa depuneti mai mult efort, iar Fecioara ar fi bine sa-si mai coboare un pic din pretentii. Posibilitatea ca aceste neintelegeri sa apara este direct proportionala cu gradul dumneavoastra de implicare si de cat de mult va doriti sa faceti ca lucrurile sa mearga intre voi. Miracolele sunt posibile!

In timp ce Fecioara va va aprecia independenta si se va lasa ghidata in mod firesc de dumneavoastra, s-ar putea sa fiti nevoiti sa va modificati un pic stilul de conducere. Stilul aparent umil al Fecioarei s-ar putea sa va pacaleasca. Caci orice Berbec care crede ca poate scapa fara sa se subordoneze regulilor unei Fecioare s-ar putea sa aiba parte de un soc sau macar de o tirada verbala dura. Fecioarele nu suporta sa fie privite de sus, insa cand vine vorba de a-si indeplini sarcinile puteti fi siguri ca o va face cu simt de responsabilitate si fara sa faca mofturi. Fecioarele nu suporta dramatismul permanent pe care il afiseaza semnele de foc. Ea va analiza foarte bine un risc pe care un Berbec si l-ar asuma fara ezitare, insa nu va tolera sa suporte consecintele actiunilor nesabuite ale acestuia. Daca insa amandoi veti invata aceste reguli, combinatia dintre Pamant si Foc ar putea fi una reusita.

Ambii ati putea avea succes impreuna atat in afaceri, cat si in viata personala, insa combinatia dintre voi necesita precautie . Doar timpul si rabdarea ar putea face ca lucrurile sa mearga bine intre voi!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!