Compatibilitatate Berbec – Taur
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Taur

Berbecul face cunostinta cu Taurul!
In aceasta intalnire monumentala, fiecare va considera ca fiinta misterioasa din fata sa este fascinanta. Maretul Marte din Berbec intalneste blajinul Venus din Taur. Vi se pare ca aveti atat de multe lucruri in comun, hotarare, sinceritate absoluta si o pofta nebuna de viata si pentru placerile vietii. Si totusi, diferentele radicale dintre voi vor deveni foarte curand evidente. Berbecul hotarat va initia si va duce la bun sfarsit lucrurile, pe cand Taurul are nevoie de timp si sa faca totul in ritmul sau propriu, rezistand cu incapatanare oricarei tentative de a-l forta sau grabi.

Berbecul este un semn de Foc, iar Taurul este semn de Pamant.
Cand focul se “confrunta” cu pamantul, nu va reusi decat sa zgarie suprafata, suficient cat sa descopere temelia solida si rezistenta a acestuia. De aici pot rezulta conflicte foarte usor. Daca veti incerca sa va opuneti unui Taur veti descoperi ca acesta este mult mai puternic pe termen lung, cu atat mai mult cu cat perseverenta nu este una dintre calitatile dumneavoastra. Opriti-va si re-examinati situatia, caci desi Taurul este o fiinta pasnica, in comparatie cu vigurosul si nestatornicul Berbec, nimic nu este mai periculos si nu face sa sara mai multe scantei decat un Taur care a fost silit sa faca ceva. Insa sinceritatea fatisa pe care ati apreciat-o in partenerul dumneavoastra, se poate transforma intr-o arma directa in cazul in care nu reusiti sa gasiti echilibrul corespunzator intre forta de actiune (Berbecul) si cea de reactiune (Taurul).

Berbecul este posesiv si poate fi gelos, la fel ca si Taurul.
Berbecul are nevoie sa fie in centrul atentiei partenerului, insa la fel de mult are nevoie si sa fie independent si liber. Insa Taurul are nevoie de reasigurari si ca dumneavoastra sa participati activ la consolidarea sigurantei sale. Taurul poate fi fericit acasa, in rutina simpla si confortul vietii de zi cu zi, pe cand voi Berbecii sunteti deschizatori de drumuri si vreti sa va urmariti visele. Taurului ii place sa faca economii, sa fie traditionalist si sa se simta in siguranta, asa cum este normal pentru un semn de Pamant. Diferentele intre aspiratiile voastre, vor trebui sa fie analizate si rezolvate, caci altfel stilul de viata riscant si cheltuielile exagerate pe care Berbecii le adora, se vor transforma in surse permanente de frustrare pentru partenerul Taur.

In dormitor, atat Berbecul cat si Taurul sunt firi pasionale, care iubesc deliciile carnale. Totusi, dupa ce nebunia si pasiunea inceputului se vor fi domolit, Taurii vor prefera partidele de amor mai elevate si de mai lunga durata, pe cand Berbecii vor avea porniri pasionale numai pentru catva momente (e drept ca acestea nu vor lipsi, insa vor dura numai cateva momente!). Invatati sa satisfaceti poftele mult mai senzualului Taur, sau veti fi nevoit sa suportati consecintele. Una peste alta acest cuplu, intre un Berbec si un Taur, este destul de greu de mentinut, si necesita din partea amandoura eforturi de a invata si a se ajusta unul la celalalt. Focul si Pamantul lucrand impreuna pot cuceri lumea cu hotararea lor conjugata, curajul si simtul practic pe care amandoua semnele le detin. Insa daca nu veti reusi sa faceti lucrurile sa mearga si nu veti colabora, veti ajunge in punctul in care nu veti mai avea nicio cale de scapare, nu veti mai putea comunica si va veti confrunta cu diferendele care vor exista mereu intre voi doi.

Berbecul inflacarat si impulsiv ar fi un partener interesant pentru Taur, care este in general calm si echilibrat. Berbecul este mereu gata de actiune, pe cand Taurul prefera sa stea sa astepte in liniste. Desi voi doi pareti sa nu aveti mai nimic in comun, ati putea gasi insa cateva interese si teluri comune care ar putea sa va aduca impreuna. Desi nu va fi o combinatie usoara, ar putea fi una plina de satisfactii pentru amandoi.

Inflacaratul Berbec este un semn cardinal, iar Taurul, care este cu picioarele pe pamant, este un semn fix, si din aceasta cauza ar putea izbucni intre voi lupte pentru putere si dominatie. Taurul nu trece la actiune la fel de rapid ca Berbecul, insa ati putea gasi ca interes comun sexul. Berbecul este emotional, iar Taurul este senzual, ceea ce inseamna ca sunteti sortiti sa va simtiti bine impreuna. Ambii aveti viziuni creative si ambitie, insa voi Taurii aveti avantajul de a va mentine puterea. De fapt rabdarea si determinarea dumneavoastra este cea care va mentine aceasta relatie, deoarece Berbecul este oricand gata sa o ia de la capat in alta parte, daca este necesar. Totusi Berbecul gaseste tot confortul in prezenta voastra si efectiv infloreste sub obladuirea Taurului. Pe de alta parte dumneavoastra sunteti incantati ca Berbecul reuseste sa va inflacareze si pe voi. Este usor sa va multumiti cu ceea ce aveti, insa cu un Berbec in preajma va veti simti inspirat si dispus sa incercati lucruri noi din cand in cand.

Avand in vedere ca se combina un semn de Foc cu unul de Pamant, nu uitati ca puteti sa va distrugeti reciproc. Berbecul are darul de a va infuria cu actiunile sale impulsive si egoiste, insa dumneavoastra aveti puterea de a sfarama entuziasmul lui copilaresc atunci cand nu va veti clinti si nu veti colabora cu el. Berbecul este guvernat de impulsivul Marte, pe cand voi sunteti guvernati de impaciuitorul Venus, ceea ce face ca, indiferent de ce sex sunteti fiecare dintre voi doi, comunicarea sa fie foarte dificila. Trebuie sa fiti mai tolerant decat sunteti de obicei, deoarece posesivitatea si zgarcenia dumneavoastra il pot agrava irascibilitatea Berbecului caruia nimic nu ii place mai mult decat sa cheltuie bani in mod necugetat. Totusi amandoi sunteti firi creative si veti colabora de minune pentru a va atinge telurile comune. Indata ce veti invata sa respectati diferentele dintre voi, relatia ar putea fi satisfacatoare de ambele parti.

Combinatia dintre voi necesita in mod clar disciplina si motivatie.
Uneori este chiar nevoie de sprijin din partea compatibilitatii Lunii si a ascendentului fiecaruia dintre voi. Un partener Berbec va avea mereu tendinta de a fi impulsiv, ceea ce in cele din urma va va face sa va pierdeti mintile. Se pare ca ei nu se invata minte niciodata! O relatie plina de afectiune s-ar putea transforma intr-o casnicie dificila. Incercati sa cautati proiecte pline de creativitate la care sa lucrati impreuna (inclusiv sa intemeiati o familie) si ati putea sa va canalizati astfel amandoi energiile si sa creati ceva pozitiv.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!