Compatibilitatate Berbec – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Pesti

Acest cuplu ar putea fi cel mai ciudat din tot zodiacul.
Nu exista doua persoane intre care sa existe mai multe diferente decat intre vigurosul Berbec si visatorul Peste. Berbecul este copilul zodiacului, primul semn al acestuia, iar Pestele este ultima zodie, stagiul final al evolutiei astrale. Pasiunea si iubirea v-ar putea aduce insa impreuna, daca aceste aspecte sunt favorizate in astrograma voastra, pentru ca ambii sunteti firi pasionale, insa fiecare se manifesta in felul lui diferit si ati putea avea astfel o relatie sexuala satisfacatoare.

Berbecul, guvernat de pasionalul Marte, este un semn de Foc, iar Pestii, guvernati de vindecatorul Jupiter si visatorul Neptun, sunt un semn de Apa, asa ca ar putea iesi ceva pasiune din combinatia foc- apa. Incercati insa sa nu va imbatati cu apa rece si sa va mentineti treaz uzul ratiunii. Daca vreti ca aceasta relatie sa depaseasca stadiul de inceput si sa dureze, va trebui ca ambii sa depuneti efort si sa investiti timp pentru a va cunoaste mai bine.

Avand in vedere ca ambii sunteti firi creative, acest aspect ar putea sa va ajute sa cimentati relatia dintre voi. Cardinalul Berbec este un inovator, un deschizator de drumuri, iar semnul mutabil al Pestilor este atras in general de lucrurile neobisnuite, asa ca veti putea descoperi ca aveti in comun si interese spirituale sau credinte care v-ar apropia in relatie. Va trebui insa sa va gasiti si interese exterioare relatiei, altfel misterul pe care-l exercitati unul asupra celuilalt va ajunge sa va copleseasca in cele din urma. Berbecii vor mereu sa se arunce cu capul inainte, iar Pestii sunt mereu ezitanti. Daca insa straduintele eroice ale Berbecului nu sunt pretuite si sprijinite, relatia se va termina in foarte scurt timp. Berbecii sunt capabili sa ia o decizie, intr-o anumita situatie, intr-o clipita, insa Pestii, in aceeasi stuatie, isi vor face griji si vor cumpani zile intregi. Sunteti nerabdatori sa treceti la actiune, insa va trebui sa invatati sa asteptati cu rabdare momentul potrivit. In acelasi timp, Pestii vor considera alarmante aceasta emfaza a dumneavoastra si aceasta vesnica nevoie de actiune, si in acelasi timp aceste comportamente il pot indeparta, de aceea va trebui sa invete cum sa tina pasul cu dumneavoastra si sa va dea mai multa libertate de miscare.

Invatati sa va mai temperati si sa fiti mai blanzi, pentru ca partenerul dumneavoastra din Pesti s-ar putea simti coplesit sau chiar intimidat de tacticile voastre. Onestitatea brutala a dumneavoastra si modul direct de actiune nu va vor servi la absolut nimic daca Pestii vor sa isi pastreze secretele si vor sa fie singuri. Oricat va veti stradui si veti insista nu veti reusi sa aflati nimic de la un Peste, doar pentru ca asa vreti voi. Trebuie sa invatati sa va temperati, sa va abtineti. Asteptati pana cand partenerul dumneavoastra se va simti pregatit si va va dezvalui totul din propria lui initiativa.

Totusi vor fi situatii in care Pestii vor lua initiativa, vor actiona, poate chiar vor gresi, totul intr-o maniera onorabila. Iar Berbecilor li se va parea cel putin descurajatoare situatia.

In timp, cu rabdare, dragoste si intelegere, relatia dintre voi ar putea inflori, desi este cel putin ciudata si neobisnuita. Daca nu veti face amandoi eforturi nu va iesi nimic intre voi!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!