Compatibilitatate Berbec – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Berbec – Varsator

Focul Berbecului si Aerul Varsatorului creaza un parteneriat stralucitor.
Entuziasmul si spiritul intreprinzator al Berbecului se potrivesc de minune cu lipsa de conventionalitate si curiozitatea Varsatorului. Veti constata ca aveti multe interese comune si veti intreprinde multe actiuni in colaborare. Amandoura va place sa aveti un cerc mare de prieteni si cunostinte cu care sa socializati, asa ca puteti participa impreuna la diverse activitati cu grupul.

Amandoi sunteti visatori si idealisti si este posibil chiar sa gasiti o cauza comuna pentru care sa militati impreuna. Va place sa faceti mereu schimb de idei, desi uneori Berbecul are tendinta de a se aprinde in urma discutiilor, asa ca trebuie sa aveti grija sa nu exagerati cu inflacararea. In cele din urma este posibil ca Varsatorul sa priveasca un pic amuzat si rabdator manifestarile Berbecului, care va trece repede de la manie la impacare.

Creativul semn cardinal, Berbecul, simte mereu chemarea noului, iar Varsatorul i se poate alatura, numai din curiozitatea de a vedea ce se va intampla. Atat timp cat veti conduce dumneavoastra demersurile, aventurile se anunta a fi multe si variate. Berbecul este o creatura pasionala si guvernata de sentimente, pe cand Varsatorul este adeptul detasarii si a controlului. Varsatorul va lasa Berbecului intotdeauna libertatea de miscare, insa nu ii va ceda mereu acestuia conducerea in cuplu. Daca veti incepe sa trasati ordine si indicatii, incapatanarea semnului fix, caracteristica Varsatorului, va iesi la iveala si va va atrage atentia atunci cad depasiti masura. Berbecul se poate intelege foarte bine cu Varsatorul, ca parteneri, insa cu conditia sa nu preia controlul.

Exista o compatibilitate incantatoare in dormitor intre aceste semne, datorita armoniei dintre Venus si Marte din harta lor astrala. Berbecul este pasional, iar Varsatorul este excentric si intresat de experiente noi, asa ca scanteile dintre voi doi se vor vedea de departe si va vor mentine mereu relatia proaspata si interesanta.  Insa fiti atenti, caci daca gelozia si posesivitatea isi vor arata capetele lor monstruoase in relatie, este posibil sa iasa si alt fel de scantei dintre voi doi. Varsatoul are un intelect stimulant si este o persoana loiala, insa nu admite sa fie posesia cuiva. Asa ca nici nu incercati sa faceti asta!

Impredictibilul Varsator este o persoana foarte independenta si vor fi momente in care va avea nevoie sa fie singur cu gandurile sale, asa ca este posibil ca, uneori, sa va simtiti neglijati. Va place ca Varsatorul este total imprevizibil, insa va face sa va simtiti si nesiguri.

In concluzie, aceasta relatie este una puternica si fascinanta, una in care romantismul si parteneriatul merg mana in mana.
Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!