Compatibilitatate Gemeni – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Balanta

Aceasta combinatie dintre doua semne de Aer- Gemenii si Balanta- este una dintre cele mai bune din intreg zodiacul. Balanta, care este punctul culminant al elegantei este guvernata de Venus, planeta dragostei si a deliciilor senzuale. Balanta cauta relatii cu o fascinatie avida. Balanta traieste pentru dragoste…si stil! Gemenii sunt sociabili, spirituali, comunicativi si iubesc varietatea. Optimismul si faptul ca sunteti la curent cu toate barfele si noutatile va fac sa fiti o companie placuta si distractiva. Va incanta tot ce este nou, mai ales in sfera sexuala, si va place sa analizati si sa vizualizati din nou in mintea dumneavoastra evenimentele. Balanta intelege pe deplin aceasta si poate, cu siguranta, sa adauge ceva idei foarte creative, impachetate in cel mai colosal si la moda ambalaj.

Balanta este captivata de spiritualitatea dumneavoastra si este atrasa de tot ce se desfasoara in jurul vostru, iar voi sunteti iremediabil vrajiti de abordarile artistice, elegante si degajate ale Balantei. Va intelegeti atat de bine in atat de multe domenii incat puteti fi prieteni grozavi, dar si amanti fabulosi. Comunicarea mentala este la nivel inalt, pentru ca ambii sunteti stimulati de aspectele intelectuale, cat si de interactiunile sociale.

Controlati-va cu atentia limba ascutita, pentru ca tipicele voastre comentarii necugetate pot rani sentimentele sensibilei Balante. Totusi Balanta este o diplomata inascuta si poate calma lucrurile. Amandoi aveti abilitatea de a ierta si uita. Singura problema pe care amandoi o aveti este ca va place sa aruncati cu banii in dreapta si-n stanga.

Guvernata de senzuala Venus, zeita dragostei, placerilor si a simtului artistic, Balanta este inclinata sa fie mai concentrata pe frumusete, armonie si echilibru, insa nu are nicio prolema in a cheltui bani. Gemenii sunt guvernati de inteleptul Mercur, asa ca exceleaza in comunicarea sub toate formele si nu sunt nici ei prea chibzuiti. Ambii sunteti plini de afectiune, iubiti distractia si va place sa aveti viata sociala si sa calatoriti. Tineti minte ca Balanta prefera croazierele de lux in locul excursiilor rustice.

Creativa Balanta este un semn cardinal, iar Gemenii sunt un semn mutabil. Balanta va veni rapid cu idei noi si locuri de vizitat- insa la fel de repede se va razgandi si va alege alta directie. Flexibilitaea dumneavoastra rapida va ajuta sa reusiti sa tineti pasul cu frecventele razgandiri ale programului Balantei.

Balanta este mai romantica decat Gemenii, dar armonia sexuala este minunata, pentru ca nici unul dintre voi nu este in mod absurd gelos sau prea pretentios. Toleranta Balanta cauta mereu sa faca pe plac, iar pentru ea sa faca dragoste este o adevarata arta, la care amandoi excelati. Sa stiti sa creati atmosfera optima pentru a face dragoste este foarte important, iar daca dumneavoastra nu veti reusi sa faceti asta este foarte posibil sa aveti partea Balantei de o retragere rapida.

Insa aceasta combinatie incantatoare este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!