Compatibilitatate Gemeni – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Scorpion

Usuraticii Gemeni, care sunt un semn de Aer, au o larga arie de interese si prefera sa aleaga intre ele, trecand de la unul la altul cu gratie, in functie de capriciul de moment. Aveti un mare cerc de prieteni si de cele mai multe ori stati cu telefonul lipit de ureche pentru a putea fi mereu la curent cu cele mai recente barfe. In relataii preferati distractia si discutiile cat mai variate, desi nu s-ar putea spune ca nu va intereseaza si sexul. Numai ca va plac abordarile indirecte si din aproape in aproape.

Savurati mai degraba placerea vanatorii, apoi sa discutati despre detaliile intime, in loc sa faceti o obsesie pentru actul sexual in sine. Scorpionul, pe de alta parte, prefera sa tinteasca direct in inima relatiei, facandu-si titlu de glorie din furtunile pasionale interne si din cercetarea sufletului. Pretentiosul Scorpion este mai degraba adeptul relationarii directe de tipul unul-una (desi nu exista dubiu ca ar putea fi interesat si de un menage a trois, asta daca cumva i-ati spus ca ar putea fi probabila o asemenea experienta).

Scorpionul, semn de Apa, este guvernat de inflacaratul Marte, Zeul razboiului si de Pluto, Stapanul lumii subpamantene, iar Gemenii sunt guvernati de Mercur, Mesagerul divin. Imaginatia dumneavoastra fertila si energia dinamica a Scorpionului pot face o combinatie buna, numai daca veti reusi sa va puneti de acord in toate. Flacarile pasiunii va vor mistui in dormitor, insa in scurt timp veti descoperi ca sexul nu este totul intr-o relatie. Amantul Scorpion este senzual, pasional, gelos si inflexibil. Dumneavoastra, pe de alta parte sunteti nestatornic, frivol, superficial, usuratic si schimbator.

Gemenii sunt persoane sociabile, pe cand Scorpionii prefera intimitatea.
Scorpionul este suspicios si chiar razbunator si va fi mereu nelinistit de atitudinea dumneavoastra degajata si chiar neastamparata fata de dragoste. La Scorpioni totul se intampla sub suprafata, sub masca pe care o afiseaza si mereu va veti intreba ce se intampla cu adevarat in spatele ei. Acest lucru nu este pe gustul dumneavoastra, pentru ca voi preferati atitudinea franca, verde-n fata, sa vi se zica tot ce e de zis (sau macar o parte din semnul dual, care va caracterizeaza, prefera asta).

Scorpionul este semn fix, si intr-o oarecare masura va atrag stabilitatea si taria lui. Acestea fiind spuse, va va fi foarte dificil sa va impacati cu aerul de mister al Scorpionului si cu acea parte din inima si mintea lui unde sunt zone in care accesul va este interzis. Scorpionul poate sta si lasa sa treaca zile intregi pana sa erupa ca un vulcan, pe cand dumneavoastra va veti supara si veti deveni sarcastic, in acelasi timp orientandu-va spre urmatoarea noutate.

Scorpionul trebuie sa invete ca nu puteti fi tinut precum o pasare in colivie, in caz contrar, cu prima ocazie ivita veti zbura din inchisoare. Tineti minte ca Scorpionul este plin de secrete si ca ii place sa manipuleze, pe cand voi preferati sa jucati cu cartile pe fata.

Scorpionul este extraordinar de profund! Si, desi atractia este mare, nu este deloc o combinatie usoara.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!