Compatibilitatate Gemeni – Leu
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Leu

Dramaticul Leu si comunicativii Gemeni sunt “captati” de o atractie imediata. Este practic dragoste la prima vedere. Iata un amant alaturi de care va veti simti bine, iar favoarea va fi intoarsa. Focul si Aerul impreuna reusesc sa aprinda o pasiune arzatoare, iar sexualitatea dumneavoastra debordanta va gasi raspuns in partenerul Leu, care este afectuos si receptiv. Ambii sunteti deschisi vis-à-vis de sexualitate, iar timpul petrecut impreuna in pat este plin de satisfactie si este distractiv.

Leul este guvernat de stralucitorul Soare, iar Gemenii de catre inteleptul Mercur.
Soarele, care se afla in centrul sistemului nostru solar, este guvernatorul inimilor, asa ca Leul este loial si sincer, insa ii place sa fie in centrul atentiei. In arta amorului, Leul este inflacarat si plin de dorinta, insa nu este si neaparat creativ. Siretii Gemeni pot adauga ceva culoare si varietate in alcov, sugerand discret anumite aspecte inovatoare, fara insa a sifona mandria Leului, care este pana la urma regele animalelor. Mercur (guvernatorul Gemenilor) iubeste sa informeze si sa distreze, asa ca poate pune la cale situatii sociale in care Leul sa straluceasca, si este de asemenea fericit sa fie puterea din spatele tronului. Leului ii place sa fie admirat, iar dumneavoastra va place sa-i fiti serviabil la acest aspect, desi uneori va saturati de nevoia constanta a acestuia de a fi dezmierdat. Si totusi aveti abilitatea de a manevra maretul ego al Leului.

Gemenii sunt cu adevarat fiinte sociale si le place sa interactioneze cu ceilalti. Aveti insa grija sa nu ii dati motiv de gelozie mandrului si posesivului Leu facandu-l sa creada ca preferati compania unui potential rival. Faptul ca flirtati cu alte persoane poate rani mandria Leului si mai bine va feriti sa-i intrati in gheare, mai ales daca vedeti ca i se zburleste coama.

Gemenii, semn mutabil, au nevoie de un partener puternic si stabil, in timp ce Leul, care este semn fix, are nevoie sa i se ofere cat mai multe posibilitati pentru a-si spori potentialul. Iar dumneavoastra puteti face asta cu usurinta, deoarece aveti intelegerea si puterea stapanirii unor infinite posibilitati, indiferent de situatia data. Leul poate fi autoritar, imfumurat si cu pretentii mari, dar dumneavoastra sunteti voiosi si cu abilitatea de a avea mereu replici spirituale si inteligente, asa ca puteti sa dezamorsati orice potentiala bomba inainte ca aceasta sa explodeze. Nu uitati sa va controlati limba ascutita pe care o aveti, caci altfel este posibil sa faceti cunostinta cu ghearele ascutite ale Leului.

Desi Leul poate fi posesiv (si asta numai din mandrie si pentru ca vrea sa fie mereu in centrul atentiei), el va reusi sa fie la curent cu marea diversitate de interese pe care le nutriti fata de diverse domenii si cu siguranta nu se va supara daca veti veni cu idei noi in ceea ce priveste sexul, petrecerile sau calatoriile. Sarmul dumneavoastra natural si atasamentul fata de reteaua sociala pe care o aveti sunt reflectate si sprijinite de catre profunda si puternica inima a Leului.

Impreuna faceti o echipa grozava, cu potential de a deveni o reatie pe termen lung. Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!