Compatibilitatate Gemeni – Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Rac

Agerii Gemeni si senzualul Rac sunt atrasi unul de altul, insa nu prea au nimic in comun. Racul este emotional si pasional, asa ca va poate satisface nevoile psihice cu siguranta. Desi felul dumneavoastra de a fi spiritual si vesel este unul dintre punctele de atractie pe care le exercitati in jur, din nefericire, obiceiul dumneavoastra de a va juca cu dragostea il va rani pe sensibilul Rac.

Racul cauta mai mult angajament decat sunteti voi dispusi sa oferiti, mai ales la inceputuri, cand pasiunea arzatoare este navalnica. Felul dumneavoastra “nebunatic” de a flirta il face pe Rac sa se simta nesigur, de aceea o relatie intre voi ar putea fi nestatornica. Totusi, daca ati putea ramane fideli, relatia ar putea fi mai mult decat satisfacatoare din punct de vedere emotional, deoarece Racul incearca sa-i protejeze pe cei dragi si sa le ofere tot ce e mai bun.

Racul cel senzual, ca semn de Apa, este guvernat de Luna cea schimbatoare, iar Gemenii cei vorbareti, ca semn de Aer, sunt guvernati de Mercur cel comunicativ. Mercur este optimist, se bazeaza pe aparente si este comunicativ, dar poate deveni taios si critic, in timp ce Luna este protectoare, priveste in spatele aparentelor si este orientata spre dezvoltare, dar este schimbatoare si uneori capricioasa. Aveti nevoie ca impreuna sa dezvoltati teluri comune si sa munciti impreuna pentru proiectele pe care le impartasiti, astfel incat energiile voastre sa lucreze impreuna in loc sa degenereze in gelozie si nelinisti. Racul este un semn cardinal, asa ca este motivat sa munceasca din greu si sa urmareasca lumina sa calauzitoare, in timp ce abilitatile de socializare si buna stapanire a limbajului sunt insusiri fantastice ale sale.

Aceasta relationare nu este usoara, insa daca veti depune eforturi, ar putea fi satisfacatoare. Senzualitatea Racului si imaginatia sa in ceea ce priveste amorul sunt intrigante. Si totusi, din moment ce va place sa provocati soarta si sunteti numai rareori cerebrali, in timp ce Racul este de fel prevazator si emotional, aveti foarte putine lucruri in comun. Limba dumneavoastra ascutita si replicile taioase il pot rani pe Rac, care se va retrage in legendara lui cochilie. Nevoia voastra de libertate si independenta este chiar amenintatoare pentru Rac, cel care cauta sa detina, sa posede, si alturi de stabilitate si securitate, aceste nevoi se situeaza pentru el pe o treapta inalta pe scara trebuintelor.

Aveti suficiente lucruri in comun pentru a avea o relatie de lunga durata? Racii au nevoie de stabilitate si de viata casnica, iar voua nu va place sa fiti legati. Aveti suficienta rabdare incat sa va confruntati cu toanele Racului? Numai daca ar exista excelente efecte compensatorii intre Luna si celelalte aspecte ale astrogramei dumneavoastra, aceasta relatie ar avea sansa sa dureze mai mult decat dureaza atractia sexuala initiala.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!