Compatibilitatate Gemeni – Gemeni
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Gemeni

Aveti atat de multe in comun incat v-ar fi dificila sa gasiti o alta persoana la fel de versatila, incatatoare si vivace care sa va fie “oponent” in jocul dragostei. Niciodata nu va veti putea plictisi impreuna pentru ca mereu sunteti interesati de tot ce este in jur. Intre voi este o armonie frenetica si nici nu puteti visa sa va incetiniti ritmul.

Confortabili si independenti, la fel de usor, puteti lucra impreuna sau va puteti satisface reciproc in pat.
Gelozia nu este o problema pentru voi, desi s-ar putea isca si ceva furtuni, datorita inclinatiei Gemenilor pentru flirt si a jocurilor ascunse pe care le practica. Acestea fiind zise, intriga constanta si incantatoarele bufonerii pe care le faceti va pot aduce suficienta stimulare de care aveti nevoie. Pana la urma, sa fiti intr-o relatie cu un Geaman este ca si cand v-ati uita la reflexia dumneavoastra din oglinda. Uitati foarte usor orice problema si mergeti mai departe cu o usoara unda de sarcasm.

Gemenii, semn de Aer, sunt guvernati de inteligentul Mercur, magicul mesager al Zeilor. Din moment ce Mercur trezeste talentul in comunicare, conversatie si interactiuni sociale, alaturi de exprimare inteligenta si facila a ideilor vis-à-vis de o gama larga de interese fata de tot ceea ce este nou, fiecare va aduce in relatie idei noi si stimulante. Aceasta face sa fiti un cuplu antrenant si placut, care este vesnic in cautarea unei scene sociale. Sunteti parteneri de conversatie fascinanti, avand un grup impresionant de prieteni cu care va intelegeti minunat si de aceea sunti mereu pe listele de invitati la petreceri sau intalniri de grup.

Fiind semne mutabile, ambii reusiti sa va intelegeti cu usurinta si iesiti in intampinarea dorintelor celuilalt. Sexul este pentru voi excitant, plin de placeri si va da ocazia sa fiti neastamparati si jucausi. Nu numai atat, va place deasemenea si sa discutati despre asta. Nu exista pasiuni ascunse sau intunecate, totul este fatis si scos la lumina.

Semnele mutabile sunt foarte prietenoase, le place sa flirteze si sunt sociabile, dar in general le place sa aibe alaturi un partener mai puternic, care sa ii sprijine in momentul in care se confrunta cu criza de incredere in ei pe care o au din cand in cand.

Incercati sa va descoperiti interese comune exterioare relatiei, astfel incat sa aveti si altceva in comun in afara de cele sexuale, asa cum ar fi scrisul, munca si educatia, care ar putea deveni astfel un loc de retragere in cazul incazul in care s-ar declansa o furtuna.

Este o compatibilitate perfecta si nu va veti plictisi niciodata, desi relatia este mult prea instabila ca sa dureze mult timp. Gemenii au tendinta de a fi superficiali, instabili si vesnic nelinistiti. Cel mai dificil in aceasta relatie este sa se realizeze un angajament puternic, pentru ca va veti indeparta unul de celalalt daca nu veti reusi sa ramaneti concentrati pe relatie.Totusi, cu ajutor de la conexiunea buna intre Luna si ascendent, aceasta relatie ar putea ajunge sa fie cu adevarat excelenta.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!