Compatibilitatate Gemeni – Pesti
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Pesti

Cand ochii vi se intalnesc atunci cand sunteti intr-o multime de oameni, atractia va aparea imediat. Pestii sunt atrasi de spiritualitatea replicilor dumneavoastra si de usurinta cu care le gasiti, iar voi vei fi atrasi de gratia sociala incantatoare pe care o au Pestii.

Pestii, cei plini de imaginatie, sunt guvernati de Jupiter, expansiva planeta a visurilor si a orizonturilor deschise. Sunt un semn de Apa si au tendinta de introspectie, exprimand partea mai profunda si mai spirituala a influentei minunatei lor planete guvernante, care se completeaza armonios cu Mercur, planeta voastra, cea care va inzestreaza cu aptitudini de comunicare si cu intelect.

Gemenii si Pestii sunt semne mutabile, asa ca veti aborda relatia de pe pozitii egale, ceea ce inseamna ca nici unul dintre voi nu va incerca sa-l controleze sau sa-l domine pe celalalt. Pestii au tendinta de a incerca sa salveze lumea, mai ales prin metode realistice cum ar fi reciclarea si militeaza pentru cei asupriti sau pentru salvarea mediului inconjurator. Voua, pe de alta parte, va place sa va largiti orizonturile prin interactiunea sociala, raspandirea informatiilor si chiar prin barfa.

Sexul poate fi sublim, deoarece atingerea dumneavoastra pasionala va da viata fanteziilor bogate ale Pestilor. Pestii pot fi oricum, insa numai plictisitori nu, asa ca pana si dumnevoastra s-ar putea sa ajungeti sa tanjiti dupa macar un pic de predictibilitate emotionala. Totusi, fiecare dintre voi este amagitor in felul sau. Voi traiti intr-o lume de idei, iar Pestii vietuiesc intr¬-o lume de emotii, asa ca ar fi bine sa va respectati unul celuilalt granitele. Gemenii au tendinta de a fi amagitori si inselatori, in timp ce Pestii chiar traiesc intr-o lume fantastica si deseori pierd conrtactul cu realitatea.

Comportamentul dumneavoastra jucaus si rautacios poate fi amuzant (cel putin pentru voi), insa Pestii sunt sensibili si pun totul la suflet. Asa ca daca nu va place sa primiti un tratament al tacerii, ar fi mai bine sa faceti cat mai putine glume nesarate. Nu fiti nepasatori, sau veti ajunge sa cedati exasperati atunci cand Pestii va cer si mai multa atentie. Nu uitati ca Pestii au nevoie de manifestari de afectiune mereu. Incercati sa va controlati masura atunci cand flirtati, caci altfel nesiguranta Pestilor va exploda. Daca il veti neglija pe sensibilul Peste este posibil sa innoate spre alte directii in cautarea cuiva care este mai atent.

Semnele mutabile (Sagetator, Pesti, Fecioara, Gemeni) sunt foarte comunicative, sociabile si le place sa flirteze, si in general au nevoie alaturi de ele de un partener mai puternic si stabil, care sa le ajute sa depaseasca crizele de nesiguranta si neincredere in fortele proprii, crize ce apar destul de des. Incercati sa gasiti un interes comun, cum ar fi calatoriile sau munca pentru societate si veti reusi sa mariti longevitatea acestei relatii.

Aceasta nu este, in mod evident, una dintre cele mai stabile combinatii din zodiac, insa cu putin ajutor din partea unei Luni puternice si a conexiunilor cu ascendentul, ar putea fi un parteneriat palpitant si plin de imaginatie.
Bucurati-va de relatie atat cat dureaza!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!