Compatibilitatate Gemeni – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Capricorn

Daca va veti duce la o intalnire cu un Capricorn veti considera ca a fost o experienta de-a dreptul palpitanta.
Totusi atractia sexuala fierbinte de la inceput va incepe, destul de rapid, sa se diminueze, pe masura ce vor iesi la iveala diferentele dintre voi. Capricornul este guvernat de seriosul Saturn, pe cand Gemenii sunt sub influenta lui Mercur cel vorbaret. Voi sunteti specializati in comunicare, pe cand Capricornii stau si cugeta in tacere, asa ca ceea ce la inceput considerati a fi extraordinar de misterios la ei, veti constata pe parcurs ca este mai degraba plictisitor.

Stilul vostru libertin de a fi si nestatorncia il vor deranja pe stabilul si conservatorul Capricorn, care este mai mult decat conventional. Posesivul Capricorn isi face mai degraba griji pentru faptul ca nu poate fi sigur de voi, iar dumneavoastra sunteti de fapt preocupati sa nu va pierdeti libertatea. Capricornul cauta ordine si rutina, dar o asemenea tendinta banala va poate duce la confuzie. Pe de alta parte, nevoia dumnevoastra permanenta pentru stimulare il determina pe Capricorn sa fie nesigur si ingrijorat. Exuberanta dumneavoastra nativa este cea care l-a atras pe Capricorn initial la voi, dar nevoia lui acuta de control ar putea sa va faca sa va pierdeti buna dispozitie.

Capricornul este un semn de Pamant si se concentreaza mai degraba pe intemeierea unui camin si adunarea unei averi, pe cand dumneavoastra va place sa fiti liberi si sa va lasati in voia sortii. Atractia sexuala poate fi puternica, iar atingerile dumneavoastra fierbinti il pot excita pe Capricorn, insa acesta prefera clasicul si consacratul stil si nu este dispus sa experimenteze lucruri noi in pat. Veti constata ca tendinta dumneavvastra initiala de a discuta sau a va filma si apoi sa va urmariti impreuna nu este deloc excitanta pentru Capricorn, care mai degraba prefera o ‘tavaleala’clasica, iar apoi sa se intoarca cu spatele si sa doarma.

Capricornul, care este semn cardinal, are tendinta de a conduce si a se axa pe rezultatele pe termen lung. Ceea ce il face sa fie ambitios si ii stimuleaza calitati precum loialitatea si perseverenta. Toate acestea va fac sa aveti o relatie stabila si sigura, insa faptul ca el abordeaza totul intr-o maniera foarte sobra va face sa va scada entuziasmul. Trebuie sa va controlati limba voastra ascutita si sa o lasati mai moale cu sarcasmul, in caz contrar putand va veti confrunta cu “o tacere imbufnata” sau mai grav cu un atac din partea Capricornului.

Cand Capricornul va incerca sa va tina in frau, tendinta dumneavoastra va fi sa fugiti si sa va eliberati. Totusi, daca ar exista aspecte armonioase intre Luna si ascendent, relatia ar avea sanse sa dureze, insa chiar si asa drumul spre succes ar fi plin de compromisuri.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!