Compatibilitatate Gemeni – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Gemeni – Sagetator

Gemenii cei vorbareti si Sagetatorii cei plini de viata sunt atrasi unul de altul ca doi magneti. Faceti o combinatie fantastica, cel putin la inceputul relatiei cand focul pasiunii este inca foarte mare. Ambele semne sunt mai degraba neobosite, insa au si spirit de aventura, imaginatie bogata si iubesc distractiile. Ca semne diametral opuse in zodiac reusesc sa faca o combinatie perfecta, intrucat nici o alta alaturare a doua semne diametral opuse nu este la fel de reusita ca aceasta.

Gemenii sunt semn de Aer, iar Sagetatorul este semn de Foc, asa ca pentru voi comunicarea fizica cat si cea intelectuala se afla la cote inalte. Sagetatorul este cucerit de verva de care debordeaza Gemenii. Sagetatorii adora sa calatoreasca si cauta independenta, pe cand Gemenii au nevoie de libertate mentala, insa ideea de baza e aceeasi- libertatea. Amandoi iubiti experientele, persoanele si senzatiile noi si mai mult ca sigur ca impreuna veti reusi sa traiti aventuri nemaipomenite. La inceput viata voastra sexuala va isca focuri de artificii, insa din pacate, dupa ce pasiunea arzatoare se mai potoleste vor incepe sa apara certurile.

Mercur guverneaza Gemenii, dar ii si inzestreaza cu o mentalitate obisnuita, medie, pe cand Jupiter este responsabil de o mentalitate filozofica si ii inzestreaza cu aceasta pe Sagetatori. Influenta lui Mercur ii determina pe nativii din Gemeni sa fie comunicativi, sa le placa sa vorbeasca, dar si sa barfeasca, si in acelasi timp sa detina o anumita subtilitate in domeniul comunicarii sociale. Jupiter este asociat cu norocul, filozofia si inclinatiile pentru cultura, si determina in Sagetator nevoia puternica de adevar si sinceritate. Este o combinatie perfecta, cel putin pe termen scurt, deoarece stimularea mentala si faptul ca ambii actionati sub forta impulsului de moment va va aduce foarte multa distractie.

Insa dumneavoastra Gemenii aveti limba foarte ascutita si sunteti sarcastici, putand chiar sa-i raniti pe cei din jur atunci cand sunteti nervosi, insa Sagetatorul este suficient de dur, si ca si dumneavoastra, va ierta si va uita rapid. Niciunul dintre voi nu se sinchiseste sa tina ranchiuna. Insa relatia dintre voi se poate dovedi a fi instabila deoarece ambii sunteti semne mutabile. Nativii din semnele mutabile sunt comunicativi, sociabili si le place sa flirteze, insa au nevoie, sa fie alaturi de ei o persoana mai puternica, stabila, care sa ii ajute sa iasa din crizele de personalitate si neincredere in sine, care apar destul de des.

Gelozia rareori poate fi o probema pentru voi, insa ambii aveti dificultati in a ramane concentrati pe termen lung asupra unui singur lucru, asa ca mai bine asigurati-va ca aveti destula diversitate in cuplu, caci altfel, unul dintre voi sau ambii veti incepe sa o cautati si in alte parti.

Sagetatorii au tendinta de a spune verde in fata ce gandesc si sa fie autoritari, iar Gemenii le-ar putea raspunde taios si sarcastic. Mai bine ar fi sa va controlati in ceea ce spuneti, caci altfel il/ o veti vedea pe partenerul/ a Sagetator cum isi face bagajele si va paraseste. Trebuie sa invatati sa va controlati nemultumirile si sa incercati sa ajungeti la o intelegere reciproca.Nu mereu gaina vecinului e mai grasa si mai frumoasa, insa ambii aveti senzatia ca este asa.

Ar putea fi o compatibilitate fantastica intre voi, insa este nevoie de puternice interese comune exterioare relatiei, daca vreti sa reusiti sa pastrati pe termen lung angajamentul reciproc.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!