Compatibilitatate Taur – Balanta
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Balanta

Desi din punct de vedere temperamental sunteti diferiti, sunt foarte multe lucruri care va plac la partenerul dumneavoastra din Balanta. Amandoi apreciati frumusetea si placerea de a va delecta cu cele mai bune lucruri in viata, ceea ce ar putea constitui baza unei relatii placute. Conexiunile umane sunt foarte importante pentru amandoi, asa ca veti munci din greu ca sa faceti relatia sa mearga. Insa inainte de asta trebuie sa invatati sa apreciati diferentele dintre voi.

Ambele semne sunt guvernate de Venus, asa ca pe lista dumneavoastra de prioritati se regasesc, pe primele pozitii, confortul si compania placuta. Calea de a ajunge la inima unei Balante este prin intermediul admiratiei si aprecierii. Trebuie sa intelegeti nevoia de aprecieri a Balantei, daca vreti sa faceti progrese in relatie. Pentru nativii in Balanta sunt foarte importante relatiile, doarece ei incearca sa le fac pe plac celorlalti si vad amorul fizic ca pe o adevarata arta. Sa creati un mediu propice iubirii este foarte important, caci in cazul in care veti esua, Balanta ar putea sa-l caute in alta parte.

Gusturile Balantei in materie de distractii sunt foarte rafinate, pe cand dumneavoastra preferati sa iesiti cu prietenii la un bar. Banii ar putea fi iarasi o problema, deoarece Balanta nu va impartaseste felul dumneavoastra de a cheltui banii cu precautie, insa amandoura va place sa achizitionati si sa colectionati obiecte frumoase si de valoare. Incercati sa ajungeti la un compromis fiind deschisi la noi experiente impreuna. Balanta tinde spre a avea o apreciere mai rafinata a artei, pe cand dumneavoastra manifestati senzualitate pamanteasca. Daca Balanta va veni cu dumneavoastra la fast-food, trebuie ca si voi sa o insotiti la muzeu. Daca Balanta vrea sa mergeti impreuna la un eveniment social cu “staif”, veti reusi sa obtineti la schimb o zi de mers cu bicicleta sau o excursie. Astfel veti reusi fiecare dintre voi sa aveti parte de tot ce este mai bun din lumea celuilalt.

Balanta este un semn cardinal si de aceea are tendinta de a prelua conducerea in activitati.
Totusi se stie ca are tendinta proverbiala de a oscila dintr- o parte in alta, de a cumpani si cantari fiecare lucru si situatie, fapt care reuseste sa scoata din minti pana si pe cel mai placid Taur. Indata ce decideti sa actionati intr-o anumita directie, mai nimic nu va poate sta in cale… asta daca nu cumva Balanta va schimba directia de cateva ori in timpul unei singure zile. Ati putea invata Balanta sa vada care dinte optiuni are cu adevarat sens, care este mai buna- uneori aveti un dar supranatural de a face asta! In schimb Balanta v-ar putea invata cum sa faceti fata cu mai multa gratie indatoririlor sociale, etichetei, etc

Pe parcursul relatiei s-ar putea sa fiti afectati de atitudinea degajata si nestatornica a Balantei vis- a- vis de dragoste. Caci Taurului ii sta in fire sa fie posesiv si chiar gelos, iar aceasta tentinta a dumneavoastra de a detine si a controla nu este deloc compatibila cu inclinatia spre flirt a Balantei.
Nu este o combinatie usoara intre voi, insa ar putea merge daca ambii ati fi dispusi sa faceti compromisuri. Alte aspecte armonioase, care s-ar putea realiza in harta astrala intre planetele voastre si ascendent, ar putea sa va ajute sa creati si sa pastrati o relatie buna, insa fara aceste influente, relatia dintre voi doi nu va dura.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!