Compatibilitatate Taur – Leu
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Leu

Fermecatorul si dramaticul Leu ar putea sa va atraga atentia, insa fiti pregatiti sa va angajati in lupte epice pentru putere si chiar in batalii ale vointelor. Amandoi aveti in comun ambitia, hotararea si atractia fizica de necontestat, insa, de asemenea, aveti in comun si vointa de fier. Ar putea fi un parteneriat minunat, insa mai intai trebuie sa invatati sa imblanziti fiecare “bestia” din voi.

Pentru ca amandoi sunteti semne fixe, aveti un puternic simt al scopului pe care il aveti de atins si nimic nu va poate deturna din demersurile pentru atingerea acestora. Ceilalti ar putea interpreta asta ca fiind incapatanare extrema si obstinenta. Atunci cand va concentrati pe mentinerea puterii si atingerea scopurilor, nimic nu va sta in cale. Din pacate in momentul in care incercati sa detineti puterea si sa-l dominati pe celalalt, veti sfarsi intr-un impas nesfarsit, nu veti ajunge la nici un rezultat. Respectul reciproc este vital in aceasta relatie, caci fara el s-ar putea sa constatati intr-o zi ca cel mai bun prieten v-a devenit cel mai groaznic inamic.

Leul este un semn dinamic de Foc, guvernat de arzatorul Soare, pe cand Taurul este un semn de Pamant, mai molatic, guvernat de stralucitoarea planeta Venus. De aceea este impetuos necesar sa respectati diferentele temperamentale dintre voi. Leul este iute la manie, insa furia lui dispare la fel de usor si raplid pe cat a si aparut. Taurul, pe de alta parte, arde mocnit si este greu de infuriat, insa in momentul in care s-a dezlantuit foarte greu mai poate fi potolit. Este foarte important pentru voi sa invatati sa comunicati eficient, caci o neintelegere prosteasca ar putea pune capat relatiei.

Arta creativa este un alt factor care v-ar putea apropia, caci Leul iubeste sa fie in lumina reflectoarelor, iar voua va place sa impartasiti tuturor ceea ce este frumos. Leul este plin de inspiratie, insa voi aveti darul de a face ca visele sa devina realitate. Deoarece Leul este guvernat de Soare are nevoia de a straluci. Venus insa v-a inzestrat cu darul de a-i ajuta pe altii sa straluceasca, asa ca sunteti cel mai bun agent de PR (relatii publice) pe care marea felina, lipsita de tact, l-ar putea avea vreodata. Cand lucrati impreuna aveti incedibilul potential de a va inspira si sustine reciproc.

Aceasta combinatie intre voi este dificila, insa ar putea fi plina de reusite. Daca exista rapoarte armonioase si intre planetele voastre natale si ascendent, atunci v-ar fi mai usor sa comunicati si sa va intelegeti reciproc.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!