Compatibilitatate Taur – Sagetator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Sagetator

Nu se pune problema sa nu-l considerati pe Sagetator amuzant si placut sa fiti in compania lui… doar ca voi vreti sa prindeti radacini undeva, sa va intemeiati o familie, iar Sagetatorul ar mai pleca, de trei sau patru ori in lumea mare, inainte de a se gandi macar sa se aseze la casa lui. Daca insa ati intemeiat o relatie, inseamna ca aveti complementare Luna si ascendentul, ceea ce va ajuta sa depasiti deosebirile fundamentale, care exista intre voi.

Expansivul Jupiter il zoreste pe Sagetator sa tinteasca de fiecare data tot mai sus, si sa se “mute” mereu la urmatorul tel sau urmatoarea confruntare. Viata este o cercetare, o expeditie, pentru acest semn mutabil, si chiar daca ii place relatia pe care o are cu dumneavoastra, pentru Sagetator poate reprezenta numai una din multele opriri, care au fost si vor mai fi de-a lungul drumului vietii.

Ca semn fix, guvernat de Venus, dumneavoastra va place sa petreceti timpul acasa, inconjurat de confortul si lucrurile familiare. Chiar daca va place sa calatoriti, de obicei veti cere conditii de lux, pe cand Sagetatorul este mai mult decat incantat si de un cort pus pe Muntele Everest. Unora dintre voi, mai ales cei care suneti influentati de semnele de foc si apa, va place sa faceti excursii si sa puneti cortul in mijlocul salbaticiei. Insa stilul dumneavoastra este mai degraba sa stati acasa, confortabil, in canapeaua dumneavoastra, urmarind un program interesant la televizor.

Deoarece Sagetatorul este un semn de Foc, iar Taurul este semn de Aer, este foarte important sa respectati diferentele emotionale care exista intre voi. Dumnevoastra sunteti tipul de om puternic, care nu vorbeste mult si care nu va spune “Te iubesc” decat dupa ce va fi sigur cu adevarat ca asa simte si partenerul. Sagetatorul entuziast este in stare sa strige declaratii de dragoste in gura mare, pentru ca a doua zi sa se fi razgandit.
Totusi Sagetatorul va poate inspira ca sa va atingeti visele, iar dumneavoastra il puteti invata ca pentru a-si atinge sageata tinta, are nevoie de un arc stabil. Sagetatorul poate aprinde focul in dumneavoastra, iar voi puteti sa il aduceti cu picioarele pe pamant, facand ca aceasta relatie sa merita toate eforturile pe care le-ati investit in ea.

Desi nu este una dintre relatiile cu grad mare de compatibilitate, daca ar exista conexiuni armonioase intre Luna si ascendent, ar putea functiona.
Cu rabdare si intelegere, stabilul Taur ar putea invata sa traiasca alaturi de aventurosul Sagetator.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!