Compatibilitatate Taur – Gemeni
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Gemeni

Poate ca veti fi sedus de farmecul de necontestat al Gemenilor, insa va trebui sa va ganditi de doua ori inainte sa va indragostiti de un asemenea nativ. Majoritatea Taurilor sunt posesivi innascuti, dar sa incercati sa detineti posesia asupra unui Geaman este ca si cand ati vrea sa reusiti sa prindeti vantul cu o sita. Aceasta relatie ar putea functiona ca prietenie, parteneriat in afaceri, dar pentru a putea functiona ca o relatie intima aveti nevoie de aspecte armonioase intre Luna si ascendent.

Datorita faptului ca Gemenii sunt un semn mutabil nu vor putea intelege nevoia dumneavoastra de a prinde radacini undeva si nici disconfortul pe care v-il creaza schimbarile de orice fel. Pentru Gemeni, sa fie liberi de orice constrangere si sa exploreze locuri si lucruri noi in iecare zi, este Raiul pe Pamant. Dumneavoastra aveti nevoie sa stiti ca va puteti baza pe lucruri care sa fie predictibile, de incredere si coerente. Pentru Gemeni aceste aspecte sunt plictisitoare. Datorita imaginatiei bogate si a creativitatii dumneavoastra sunteti persoane care nu ar putea fi catalogate ca fiind plictisitoare, insa Gemenii superficiali, care sunt influentati de Mercur, confunda uneori cantitatea cu calitatea. Datorita impaciuitoarei planete Venus care va guverneaza, ati putea decide sa aveti rabdare cu un/ o Geaman/ a si sa ii dati ocazia sa realizeze, in cele din urma, ca sunteti cu adevarat un partener alaturi de care se merita sa se aseze la casa lui/ ei. Insa este posibil si sa ajungeti la concluzia ca nu se merita atata efort doar pentru a convinge un nativ din Gemeni sa se casatoreasca.

Gemenii sunt un semn de Aer, iar dumneavoastra sunteti un semn cu picioarele pe Pamant, asa ca s-ar putea sa aveti probleme in a interactiona cu firea lipsita de pragmatism a Gemenilor. Este important sa intelegeti diferentele, innascute, de temperament dintre voi. Daca Gemenii respecta nevoia dumneavoastra de securitate, iar voi respectati nevoia de schimbare si de varietate a lor relatia dintre voi ar avea sanse sa functioneze. Insa nu va asteptati sa fie usor! Daca Taurul reprezinta copilul mic al zodiacului, iar Gemenii reprezinta adolescentul acestuia, ei bine… cei doi nu prea pot fi parteneri de joaca!

Atractia ciudata pe care o veti simti pentru Taur n-o veti putea stapani, insa diferentele fundamentale care sunt intre voi vor necesita multa munca daca vreti ca aceasta relatie sa dureze. La inceput Taurul va va raspunde la replicile spirituale, iar dumneavoastra veti fi intrigat/a de senzuala si revigoranta sa lipsa de complexe. Taurul insa este un semn de Pamant si de aceea cauta sa duca o existenta simpla si obisnuita, pe cand Gemenii se pot plictisi repede si vor fi mereu ademeniti de tot ce este nou. Dumneavoastra va place sa descoperiti mereu lucruri si persoane noi si sunteti stimulati de diferentele culturale interesante. Taurului insa ii place sa umble pe carari batatorite si cunoscute. Mai mult decat atat, Taurul vrea angajamente ferme, casatorie, iar dumneavoastra nu sunteti pregatit sa va asezati la casa voastra, mai ales in stadiile incipiente ale relatiei cand flacara iubirii arde foarte puternic.

Statornicul Taur si Gemenii de nestapanit vad lucrurile din perspective foarte diferite.
Guvernat de Venus, zeita iubirii si a placerilor, Taurul este de obicei mai stabil si are mai mult simt practic. Gemenii, guvernati de magicul Mercur, care era mesagerul iute al Zeilor din Olimp, sunt neobositi si mereu tanjesc dupa stimulare. Venus are simt artistic, iubeste placerile si ofera darul frumusetii si al talentului muzical. De asemenea senzuala Venus mai poate fi si lenesa si ii place sa ii minta pe cei din jur, insa Mercur cel plin de vitalitate este mereu gata de actiune, gata de plecare. Lipsa unui scop clar in viata a Gemenilor si indiferenta fata de lucruri pe care majoritatea le considera a fi importante in viata (securitate financiara, securitatea locului de munca, siguranta zilei de maine, etc), il pot determina pe mult mai disciplinatul si stabilul Taur sa se enerveze, sa se simta amenintat si chiar tentat sa le administreze o mama de bataie acestor nativi.

Practic, Taurul, care este un semn de Pamant, vrea sa detina controlul, iar voi, Gemenii, pur si simplu nu permiteti sa vi se zica ce trebuie sa faceti.
Taurul conservator prefera sa faca lucrurile asa cum au fost facute ele dintotdeauna si de catre stramosi, in maniera clasica si probata, iar Gemenii, cei care mereu cauta varietatea, sunt dispusi sa faca mereu lucrurile altfel, sa incerce orice. De asemenea, dumneavoastra puteti actiona necugetat si puteti sa spuneti deschis tot ceea ce va trece prin cap, ceea ce l-ar putea aduce pe placidul Taur in pragul unei crize nervoase. Atitudinea dumneavoastra fata de bani este un alt motiv de disensiune intre voi, deoarece Taurul vrea mereu sa puna deoparte bani albi pentru zile negre, iar voi, Gemenii, preferati sa faceti cumparaturi si sa cheltuiti si ultimul banut care va pica in mana.

Energiile dumneavoastra duale si uneori chiar conflictuale il pot debusola total pe bietul Taur, insa daca dumneavoastra veti permite ca o anumita parte din comportamentul dumneavoastra si a felului vostru de a fi sa fie ghidate si sa stea sub obladuirea Taurului, acesta va permite celeilate parti a sufletului dumneavoastra sa se bucure de libertatea si viata sociala dupa care tanjeste. Sunteti inteligenti si ati putea face in asa fel incat sa nu mai fie atat de evidente aceste diferente dintre voi. Incercati sa va controlati limba ascutita pe care o aveti ca sa nu fiti luat in coarne de Taurul care devine fioros cand se infurie.

Aceasta combinatie nu este facila pentru relatii personale, dar ar putea merge bine daca ar exista aspecte de armonie intre planetele personale si ascendent. Ati putea invata cate ceva unul de la celalalt, insa este nevoie de rabdare si intelegere din ambele parti.

Nu este o combinatie usoara!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!