Compatibilitatate Taur – Rac
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Rac

Intalnirea cu un Taur are un sarm aparte.
Placerile delicioase ale lui Venus din Taur vor atrag simturile, deoarece Taurul are un magnetism personal irezistibil care mai degraba va atrage in capcana, decat sa va curteze. Desi este atras de sexul opus, Taurul prefera sa fie el cel curtat.
Taurul este insa o persoana directa, dar cu picioarele pe pamant, atunci cand vine vorba de sex. El prefera sa nu foloseasca replici pentru a “agata” persoana de care se simte atras; prea multa vorba sau fanteziile complexe nu sunt caracteristice pentru acest nativ. Muzica sau alte forme de senzualitate, exprimate non- verbal sunt cele care il vor atinge la coarda sensibila.

Prieteni devotati (si dusmani consacrati) Taurii prefera legaturile de lunga durata si incearca sa creeze aliante puternice, desi cand sunt tineri se pot lasa ghidati, in directii gresite, de catre instinctul sexual. Insa pe masura ce vor inainta in varsta vor deveni stabili si vor sti sa fie mai discriminativi, si asta deoarece caracterul innascut al Taurului este de a fi inclinat spre permanenta si a avea satisfactia lucrului bine facut.

Taurul se infurie greu, insa apoi trece de la furie la starea lui de placiditate. Multe lucruri se intampla sub suprafata exterioara a unui Taur; prietenii lor buni pot ramane surprinsi cand acesta se razgandeste brusc intr-o chestiune, desi schimbarea nu este brusca si pentru Taur, deoarece ea deja mocnea in interiorul sau de ceva timp.

Deoarece Racul este un semn cardinal s-ar putea sa fie tentat sa preia conducerea.
Pe Taur nu il deranjeaza neaparat acest aspect, si nici nu prea ii pasa de interesul prea activ pe care il manifesta Racul vis- a- vis de tot ceea ce face si se petrece cu el in fiecare moment. Fiind un semn fix, Taurului ii place sa detina controlul si nu ii plac bagaciosii. Racul nu trebuie sa fie prea pretentios si sa ceara prea multe de la Taur, deoarece acesta ar putea incepe sa se simta sufocat. Pe de alta parte Taurul tipic va fi incantat de afectiunea si atentia pe care i le acorda Racul. Majoritatea Racilor sunt nesiguri, insa Taurul demn de incredere, prin natura sa stabila, va putea inlatura temerile legate de viitor ale acestora.

Senzualul Taur, care este un semn de Pamant, furnizeaza o baza solida pentru natura emotionala a Racului (care este semn de apa). Apa si Pamantul se amesteca si astfel rezulta un sol fertil pe care vor creste “semintele”. Impreuna, cele doua semne, vor fi fertile si vor “rodi”, fie ca este vorba de familie, parteneriat de afaceri sau un proiect artistic. Totusi, lasand libere zagazurile pasiunii, Taurul poate fi nesatios si posesiv, astfel ca emotiile sale pot deveni chiar periculoase.

Partea buna a acestui lucru este ca Taurul este foarte loial si este un partener pe viata, grijuliu si dedicat, care va face tot ce este omeneste posibil pentru a satisface orice nevoie si dorinta a Racului.
Este o compatibilitate perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!