Compatibilitatate Taur – Varsator
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Varsator

Este combinatia cea mai putin probabila, insa s-ar putea sa va simtiti atrasi, in mod ciudat, de acest semn de aer unic si original, care este Varsatorul. Bineinteles ca indata ce s-a stins atractia initiala este posibil sa stati si sa va intrebati ce-a fost in capul dumneavoastra cand v-ati “combinat” cu o persoana cu care aveti atat de putine in comun. In final aceasta relatie ar putea dura numai daca ambii ati fi dispusi sa faceti compromisuri si sa va maturizati impreuna.

Diferentele dintre voi sunt in numar foarte mare.
Voua va displac total schimbarile, in schimb Varsatorul tanjeste dupa tot ce este nou si neobisnuit. Mai ales dupa neobisnuit. De fapt cu cat este mai neobisnuit cu atat mai bine pentru acest nativ, care v-ar face sa cautati cea mai apropiata cale de iesire atunci cand va veni acasa cu un strut pe care s-a oferit sa il ingrijeasca pentru o saptamana sau doua. Dumneavoastra, pe de alta parte, preferati lucrurile pe care le stiti si in care aveti incredere.

Lucrurile familiare si imprejurimile cunoscute sunt cele care va fac sa va simtiti in siguranta, iar cand va simtiti asa sunteti fericit. Pentru voi ideea de Rai ar fi cam asa: o masa gatita ca la mama acasa, urmata de relaxare in gradina dumneavoastra, experiente pe care Varsatorul ar putea sa le incerce macar din cand in cand. Fiecare om ar trebui sa fie in centrul atentiei si inradacinat undeva, iar dumneavoastra sunteti asa in mod natural. In schimb Varsatorul v-ar putea invata cum sa va deschideti in fata minunatelor posibilitati ale vietii si cum sa faceti ca sa nu va mai fie frica de un viitor nesigur si in continua schimbare.

Ca semn de Pamant, ati putea considera ca fiind foarte dificil sa relationati cu felul de a fi al semnului de aer- Varsatorul. Dumneavoastra tanjiti dupa manifestari efective si concrete de afectiune, in timp ce Varsatorul pare a fi detasat emotional si uneori nedisponibil. Posesivitatea este un insinct natural pentru voi, in timp ce inflacaratul Varsator este independent si imprevizibil. Deoarece ambii sunteti semne fixe aveti in comun loialitatea si devotamentul absolute. Este mai bine pentru voi sa fiti prieteni decat dusmani, pentru ca dusmanii se pot distruge unul pe celalalt.

Aceasta este o combinatie neobisnuit de dificila si nu este recomandata sub nicio circumstanta.
Insa aspectele armonioase dintre Luna si ascendent ar putea creste cat de cat coeficientul de compatibilitate, si cu multa rabdare si intelegere ar putea rezulta o relatie satisfacatoare.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!