Compatibilitatate Taur – Capricorn
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Capricorn

Cand Taurul si Capricornul se intalnesc ai putea spune ca au fost sortiti unul altuia.
Avand atat de multe lucruri in comun, este usor sa va intelegeti atat de bine cu cineva care are atat de mult bun-gust. Ambii aveti un talent aparte de atractie a celor mai fine lucruri in viata, asa ca faceti echipa buna, atat in relatii de afaceri, cat si in relatii personale.

Conservatorul Saturn influenteaza Capricornul, facandu-l pe acesta sa fie serios si responsabil, si sa aibe abilitatea de a lucra pentru telurile sale pe termen lung. Taurul este guvernat de iubitoarea de placeri planeta Venus, asa ca v-ati putea ajuta partenerul din Capricorn sa se mai relaxeze si el din cand in cand. In schimb Capricornul va va sprijini in eforturile dumneavoastra de a va imbunatati imaginea si de a evolua efectiv, lucru care este pe lista voastra de prioritati numarul unu. Unii Tauri stiu ce inseamna munca grea, insa majoritatea vor prefera situatia existenta fara a face vreun efort pentru a schimba ceva. Pe de alta parte Capricornul este mereu in cautarea unei provocari. Intotdeauna trebuie sa muncim, dar trebuie sa existe si timp pentru relaxare si distractie, iar voi doi impreuna ati putea gasi echilibrul perfect intre cele doua.

Pentru ca amandoi sunteti semne de Pamant, temperamentele voastre sunt fundamental asemanatoare. In ceea ce priveste amorul, Capricornul este entuziast si aventuros atunci cand este excitat, insa poate fi si posesiv si gelos cand se simte amenintat. Totusi, puteti sta relaxati stiind ca loialul Capricorn va va fi mereu alaturi. Amandoi savurati placerile simturilor si ar trebui sa aveti o viata sexuala foarte pasionala … unii ar considera-o ca fiind prea cu picioarele pe pamant, insa pentru voi doi este perfecta asa cum este.

Capricornul este rezervat emotional, aspect care treneaza inca din copilarie.
Din acest motiv nativii din acest semn se simt oarecum nesiguri pe ei si abia dupa jumatatea vietii ajung la potentialul lor maxim. Puterea dumneavoastra este optima pentru a compensa aceasta slabiciune creativa a Capricornului. Unii dintre voi trebuie sa se pazeasca sa nu devina prea materiaisti. Viata nu consta numai in mancarurile excelente, vinurile rafinate sau avantajele pe care banii le pot cumpara! Este mult mai mult decat atat si puteti face si dumneavoastra ceva pentru a face lumea un loc mai bun, fie ca este vorba ca facet voluntariat pentru a salva planeta, fie ca faceti acte de caritate pentru copii aflati in dificultate. Cu cat veti da impreuna mai mult lumii, cu atat mai mult veti primi inapoi.

Combinatia dintre voi doi este placuta si buna atat pentru casatorie si dragoste, dar de asemenea, functioneaza si in parteneriate de afaceri, relatii de placere sau relatii familiale. Ar putea fi o relatie minunata de lunga durata, de pe urma careia ati beneficia si voi, dar si comunitatea in care traiti.
Este intr-adevar compatibilitatea perfecta!

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!