Compatibilitatate Taur – Scorpion
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Scorpion

Mare atentie sa nu va parliti, caci atunci cand Taurul intalneste Scorpionul lucrurile se vor incinge! Fie va veti iubi, fie va veti uri, insa indiferenti unul fata de altul nu veti putea fi.

Scorpionul este guvernat de Marte, iar Taurul este guvernat de Venus.
Desi sunteti semne zodiacale diametral opuse, personalitatile voastre sunt chiar complementare. Totusi, exact acele lucruri care va atrag sa fiti impreuna sunt si cele care v-ar putea desparti, asa ca este foarte important sa intelegeti diferentele emotionale fundamentale dintre voi doi. Care ar putea fi descrise astfel: o forta de neoprit intalneste un obiect care nu poate fi urnit. Amandoi puteti fi posesivi, gelosi si sa aveti tendinta de a-l controla pe celalalt atunci cand va simtiti nesiguri, dar ati putea evita multe probleme daca ati discuta deschis care sunt temerile si nevoile fiecaruia.

Scorpionul are un al saselea simt, si probabil isi va da seama cand veti vrea sa ii ascundeti ceva, asa ca este important sa comunicati deschis si sincer. Aveti insa mare grija, caci mai exista o categorie de Scorpioni, mari maestri ai disimularii, capabili sa va insele fara pic de remuscari, care sunt capabili sa va acuze pe voi de exact acele fapte reprobabile pe care ei insisi le fac. Daca descoperiti ca sunteti implicati intr-o relatie cu acest tip de Scorpion, sa nu va imaginati nici macar pentru o secunda ca putei face ceva pentru a-l schimba sau salva. Scorpionul poate fi la fel de incapatanat ca si dumneavoastra, iar asta ar trebui sa va zica ceva.

Pentru ca sunteti ambii semne fixe, trebuie sa va asteptati ca din cand in cand sa izbucneasca adevarate batalii intre vointele voastre.
Fiecare dintre voi are opinii puternice, pornind de la care este cea mai buna marca de cereale pentru micul-dejun, si pana la care este cel mai bun candidat la alegerile locale, asa ca cel mai bine ar fi sa reusiti fie sa va puneti de acord, inca de la inceput, ca e mai bine sa nu va contraziceti. Amandoi sunteti foarte loiali si atasati de ceea ce va este foarte drag, asta insemnand ca atasamentul se poare referi chiar la partener, ceea ce este un lucru foarte bun. Este important sa gasiti activitati pe care sa va placa sa le realizati impreuna, deoarece relatia dintre voi doi are mult de castigat de pe urma faptului ca v-ati gasit scopuri si experiente comune. Familia este foarte importanta pentru fiecare dintre voi, insa s-ar putea sa nu fiti de acord in ceea ce priveste gestionarea relatiilor intra-familiare. Adevarul este ca daca ati reusi sa va intalniti la jumatatea drumului, fara ca fiecare sa tina cu dintii de ceea ce crede el ca ar fi cel mai bine, atunci ati reusi sa aveti mai mult succes.

Aceasta relatie ar putea fi una plina de provocari si incercari, insa, in acelasi timp, ar fi una plina de loialitate si pasiune. Aspectele armonioase intre Luna si ascendent va asigura ca aceasta relatie va fi una de lunga durata si plina de satisfactii.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!