Compatibilitatate Taur – Taur
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Compatibilitatate Taur – Taur

Doi Tauri pot face cu adevarat o muzica frumoasa impreuna.
Este usor sa petreci timpul in compania cuiva care are valori similare cu ale tale si caruia ii plac aceleasi lucruri. Voi doi va veti simti atrasi unul de celalalt in mod natural, insa avand in vedere ca de obicei nu prea treceti la actiune, in cele din urma unul sau altul va trebui sa faca prima miscare!

Avand in vedere ca ambii sunteti semne fixe, una dintre cele mai mari provocari va fi sa reusiti sa faceti fata confruntarii directe dintre vointele voastre individuale. Daca va puneti de acord de la inceput, bravo! Insa daca nu, fiecare dintre voi este capabil sa se incapataneze si sa astepte atat cat este necesar pana cand se va face cum vrea el. Nici unul dintre voi nu stiti sa faceti compromisuri. Multi dintre voi mai degraba prefera sa piarda tot decat sa cedeze vreun pic, insa in relatii trebuiesc facute concesii. Trebuie sa faceti tot ce va sta in putere pentru a ramane aliati, deoarece nu exista un inamic sau un competitor mai mare decat un nativ in acelasi semn cu dumneavoastra!

Faptul ca factorul Pamant este dublu in aceasta relatie, iar ca acest semn este guvernat de senzualul si incantatorul Venus, poate duce la nopti si zile pline de senzualitate, iar in cazul in care relatia nu este una intima, veti imparti cine somptuoase in decoruri mirifice. Partea proasta este ca ambii va veti ingrasa si va veti ingadui unul altuia anumite comportamente excesive. Venus este artistic, muzical si atrage banii, asa ca va puteti construi o viata buna daca asa va doriti. Niciunuia dintre voi nu-i place sa i se spuna sa se abtina de la ceva, iar cuvantul “moderatie” nu exista in vocabularul dumneavoastra, asa ca poate ar fi bine sa urmati impreuna un program de exercitii de disciplina fizica. Yoga ar fi perfecta si pentru ca va creste flexibilitatea – ceva ce aveti voi nevoie atat din punct de vedere fizic cat si mental. Voi doi ati putea beneficia si de timpul petrecut in parc sau gradina, pentru ca ati putea sa va relaxati si sa va concentrati atentia asupra placerii de a trai.

Aceasta combinatie este buna, dar ar avea si mai mari sanse de succes daca ati avea Luna si ascendentul situate in alte semne. Fara un factor motivational ati putea foarte usor sa alunecati in monotonie si sa ramaneti blocati acolo. Este o compatibilitate buna pentru toate tipurile de relatie, dar mai ales pentru relatiile afective pe termen lung (casnicii).

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!