Astrologia relațiilor: Marte in astrograma unei femei
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Astrologia relațiilor: Marte in astrograma unei femei

Daca ne uitam la planeta Marte, în astrograma unei femei (mai precis la zodia în care se afla Marte in astrograma natala), putem vedea genul de bărbat de care ea se simte atrasa.
O precizare trebuie făcuta: în astrograma unei femei și Soarele are rolul lui în ecuația „bărbatul ideal” iar pentru a avea o perspectiva mai completa trebuie analizata intreaga astrograma. Totuși, zodia în care se afla Marte în astrograma natala a unei femei, oferă indicii în ceea ce privește imaginea bărbatului ideal în viziunea sa.

In astrologie se spune ca partenerul cel mai potrivit, cu care ne înțelegem cel mai bine, este indicat de zodia în care se afla Marte în astrograma natala. De exemplu: dacă o femeie are Marte în Capricorn atunci ea este cea mai compatibila cu bărbații nascuti in zodia Capricorn (sau care ascendentul in aceasta zodie).

Daca nu știi în ce zodie se afla Marte in astrograma ta iți poti calcula aici.

Marte in zodii:

Dacă ai Marte in Berbec in astrograma natala, ești atrasa de genul de bărbat cu personalitate puternica, activ, energic, întreprinzător, curajos, hotărât. Nu sunt pe gustul tău bărbații sensibili sau timizi. In viziunea ta, un bărbat trebuie sa fie autonom, luptător, independent, un pic egoist.

Dacă ai Marte în Taur in astrograma natala, ești atrasa de genul de bărbat care emana un aer de stabilitate și de siguranța. Nu e pe gustul tău un bărbat prea intelectual sau instabil. Pentru tine un „bărbat adevărat” trebuie sa fie un bărbat simplu dar senzual, atrăgător dacă nu chiar frumos (Taurul este guvernat de planeta Venus- planeta frumuseții), tradiționalist, harnic, practic, cu picioarele pe pământ, perseverent, constant, posesiv, sa pune preț pe lucrurile concrete.

Dacă ai Marte în Gemeni in astrograma natala, pui pe primul loc intelectul, mintea, inteligenta, perspicacitatea unui bărbat si iți place sa aibă un fizic zvelt. Pentru tine un „bărbat adevărat” trebuie sa fie comunicativ, adaptabil, versatil, plin de viața, jucăuș, diplomat, prietenos. Nu-ți plac genul de bărbați prea masculini, cu mușchi, plictisitori-vrei sa fii permanent stimulata intelectual.

Daca ai Marte in Rac în astrograma natala, ești atrasa de genul de bărbat sensibil, plin de compasiune, empatic, sentimental, protectiv, mămos și familist.

Dacă ai Marte in Leu în astrograma natala, ești atrasa de genul de bărbat orgolios, extrovertit, mândru, sigur pe el, care se comporta ca și cum ar fi rege, curajos, autoritar, căruia ii place sa fie în centrul atenției. Nu e pe gustul tău un bărbat prea serios și ocupat- e important pentru tine sa te distrezi lângă partenerul tău. Dorești sa ai alături un bărbat generos și demn.

Dacă ai Marte in Fecioara in astrograma natala, preferi ca partenerul tău sa fie simplu, natural, curat atât în interior cât și în exterior, sa aibă un aspect sănătos, sa fie inteligent, ordonat si modest. Nu sunt pe gustul tău bărbații care sunt prea siguri pe ei, autoritari, care vor sa comande. In schimb, cauți un bărbat manierat, competent, perfecționist și căruia ii place sa ajute.
In ceea ce mă privește pe mine, având Marte în Fecioara în astrograma personala, consider ca așa ar trebui sa fie un bărbat “adevărat”. 🙂

Dacă ai Marte in Balanta în astrograma natala, ești atrasa de bărbații frumoși, cu farmec, manierați și echilibrați. Nu-ți plac bărbații nepoliticoși, fără maniere, brutali. Preferi bărbații care cooperează, care știu sa se facă plăcuți, care sunt romantici și au stil.

Dacă ai Marte in Scorpion în astrograma natala, ești atrasa de bărbații profunzi, geloși, complicați, un pic întunecați, puternici, pasionali și intenși. Dorești ca partenerul tău sa aibă un aer misterios, sa te intrige permanent. Nu-ți plac bărbații superficiali și indiferenți.

Daca ai Marte in Săgetător în astrograma natala, ești atrasa de bărbații bine dispuși, optimiști, deschiși, exuberanți, energici, aventurieri, inteligenți, onești, toleranți și altruiști. Preferi bărbații simpatici, glumeți, sinceri, cu care poți avea conversații lungi. Nu sunt pe gustul tău bărbații „decorativi” sau cei care își dau aere. Preferi sa aibă un aspect sportiv, casual. Statutul sau social nu e important pentru tine-ceea ce te interesează este sa fie un om corect.

Dacă ai Marte în Capricorn în astrograma natala, ești atrasa de bărbații serioși, maturi, pragmatici, raționali și responsabili. E important pentru tine statutul social al partenerului tău și asta pentru ca iți plac genul de bărbați competenți, de succes. Cauți un bărbat care sa-ți ofere siguranța și în care sa poți sa ai încredere. Nu sunt pe gustul tău bărbații iresponsabili sau evazivi. Ceea ce contează pentru tine este sa fie un bărbat stabil, tradiționalist, cu picioarele pe pământ și cu obiective clare în viața. Este posibil sa fii atrasa de bărbații mult mai în vârsta decât tine.

Dacă ai Marte în Vărsător în astrograma natala, ești atrasa de bărbații neconvenționali, originali, excentrici (chiar și în felul în care arata), prietenoși, care iubesc libertatea. Dorești un bărbat interesant, care poate sa nu fie frumos dar e obligatoriu pentru tine sa nu fie plictisitor. La fel de important pentru tine este sa aibă creier, sa fie inteligent. Bărbații rigizi și plictisitori nu sunt pe gustul tău.

Dacă ai Marte în Pești în astrograma natala, ești atrasa de bărbații sensibili, misterioși, evazivi, foarte toleranți. Nu e o problema pentru tine dacă ii lipsește încrederea în sine sau dacă se simte neputincios. Ai putea sa fii fascinata de exemplu de un artist boem pentru ca iubești bărbații cărora nu le este frica sa fie delicați și sensibili. Nu sunt genul tău bărbații puternici și independenți.

Am încercat sa fac o descriere, în câteva cuvinte, pentru planeta Marte prin fiecare dintre cele 12 zodii-privind planeta Marte din perspectiva partenerului potrivit pentru o femeie.
In urmatorul post voi încerca sa schițez genul de femeie de care se simte atras un bărbat, analizând planeta Venus în cele 12 zodii.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!