Ştii unde poţi să-ţi întâlnești jumătatea ?
Astrologie si Horoscop contact[at]astrologyclub.org

Ştii unde poţi să-ţi întâlnești jumătatea ?

unde iti poti gasi jumatateaȘtiai că astrograma personală ne poate ajuta sa aflam unde am putea să ne intalnim jumătatea?
Ca regulă generală, trebuie să ne uităm la poziționarea guvernatorului casei a 7-a – mai exact, să observăm care este zodia și casa în care se află planeta care guvernează casa a 7-a din astrograma natală.

Guvernatorul unei case astrologice este planeta care guvernează zodia care se afla pe cuspidă.
guvernatorii-caselor astrologice guvernatorii-zodiilor

In exemplul de mai sus, pe cuspida casei a 5-a avem zodia Gemeni. Știm că planeta care guvernează zodia Gemeni este Mercur. Deci guvernatorul casei a 5-a este Mercur.
Pe cuspida casei a 6-a avem tot zodia Gemeni. Mercur este planeta care guvernează zodia Gemeni. Deci Mercur este guvernatorul casei a 6-a.  Apoi ne uităm sa vedem unde se află Mercur in astrograma, in ce zodie si in ce casă.
La fel se procedează pentru fiecare
casa astrologica, inclusiv pentru casa a 7-a, care ne interesează acum.

Daca nu stii care este guvernatorul casei a 7-a in astrograma ta, iti poti calcula aici. Vezi care zodie se află pe cuspida casei a 7-a (care este Descendentul) si ce planetă guvernează acea zodie. Acea planetă este si guvernatorul casei a 7-a. Apoi uită-te sa vezi unde se află această planetă, in ce casă si în ce zodie.

Câteva locaţii promiţătoare pentru intalnirea jumatatii in funcție de poziționarea guvernatorului casei a 7-a:

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Berbec sau in casa 1: Ai putea să-ți întâlnești jumătatea într-o sală de sport, la stadion, la un meci de fotbal, unde se desfășoară competiții de tot felul, la dentist. Este posibil sa aibă o profesie guvernată in mod tradițional de Marte. Ar putea fi: un soldat, să lucreze in armată, să fie un atlet/o atletă, metalurgist, chirurg sau stomatolog. Sau cineva care te ajută să-ți îmbunătățești aspectul fizic: stilistul tău/stilista ta, antrenorul/antrenoarea, cosmeticiana, etc..

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Taur sau in casa a 2-a: Poți să-ți întâlnești partenerul/partenera într-un loc ce are legătură cu finanțele si investițiile – la o bancă, de exemplu (ar putea fi broker, de exemplu). Ai putea să-ți încerci norocul vizitând si muzee, galerii de arta, locuri de agrement si restaurante. Poate fi o persoană bogata, mai ales daca planeta Venus este bine aspectată in astrograma ta sau daca se află in casa a 2-a.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Gemeni sau in casa a 3-a: Ai putea găsi iubirea prin cineva din apropierea ta, prin intermediul fraţilor/surorilor tale, al unui verișor/unei verișoare, printr-un apel telefonic întâmplător sau prin intermediul calculatorului (sa luați legătura printr-un forum, de exemplu) sau sa va cunoașteți poate la redacția unui ziar. Este posibil, de asemenea, să împărțiți același mijloc de transport când faci o călătorie pe distantă scurtă. Alte locații posibile unde ați putea să vă întâlniți sunt librăriile şi bibliotecile. Sau ar putea fi vorba despre cineva care locuiește in apropiere, care e vecin cu tine sau poate ați fost colegi la scoală.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Rac sau in casa a 4-a: Este posibil să-ți întâlnești partenerul/partenera chiar acasă la tine sau prin intermediul cuiva din familia ta, într-o agenţie imobiliară, într-un subsol, la un supermarket, brutărie, la un magazin de decorațiuni interioare sau, cel mai simplu, prin intermediul unei reuniuni de familie – acest sector este legat de locul de naştere. De asemenea, poate ar trebui să te gândești sa mergi mai des la plaja, piscina, pentru că este posibil sa îl/o întâlnești la mare, la un lac, in preajma apei.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Leu sau in casa a 5-a: Te-ai putea îndrăgosti la
discotecă, club, în cazinouri, la un concert, la o sală de jocuri si pariuri, la cinema şi în orice loc de divertisment. Este posibil să-ți întâlnești jumătatea într-una din zilele de sărbătoare sau duminica iar dacă ai copii este posibil să-l/sa o întâlnești prin intermediul lor.

Daca guvernatorul casei a 7-a se afla in zodia Fecioară sau in casa a 6-a: Ești dispus să combini munca cu plăcerea si de aceea ai putea sa te simți atras de un coleg/de o colegă sau de un asociat la un proiect, de cineva care lucrează pentru tine sau pur si simplu să te îndrăgostești la locul de muncă. Este posibil, de asemenea, să-ți întâlnești adevărata dragoste în domenii legate de sănătate, cum ar fi un magazin de produse pentru sănătate. Dacă ținem cont si de conexiunea zodiei Fecioara cu animalele, ai putea să-ți întâlnești jumătatea chiar şi prin intermediul animalului tău de casă – poate fi, de exemplu, un medic veterinar sau este posibil sa va intalniti intr-un grup pentru drepturile animalelor.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Balanta sau in casa a 7-a: In general, există posibilitatea să-ți întâlnești jumătatea la o nuntă, prin intermediul asociaților de afaceri sau poate chiar sa te îndrăgostești de un partener de afaceri. Poate însemna, de asemenea, ca îl întâlnești la tribunal, ca este cineva divorţat, separat sau care, poate ca in momentul când va întâlniți este deja căsătorit. Mai există si posibilitatea să-ți întâlnești jumătatea printr-o agenție matrimonială.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Scorpion sau in casa a 8-a: Cum zodia Scorpion este asociată cu fenomenul paranormal şi ocult, întâlnirea cu marea dragoste poate avea loc si în timpul unei ședințe de spiritism, la psiholog, la administraţia financiară, la notariat, la o înmormântare sau chiar la cimitir. Aceasta casă este conectata cu sfârşitul existenţei şi, prin analogie, este posibil ca partenerii să ne lase în curând. Dar numai daca mai există si alte aspecte in astrogramă sau in sinastrie care indica acest lucru. Fiind, de asemenea, sectorul bunurilor de capital ale partenerului/partenerei si dacă planetele Jupiter şi Pluton sunt poziționate in casa a 8-a si sunt bine aspectate in astrograma natală, este posibil să întâlnești o persoană bogată. De asemenea, iți poți întâlni jumătatea si la ginecolog,

Daca guvernatorul casei a 7-a se afla in zodia Săgetător sau in casa a 9-a: Multe dintre zoncompatibilitate-astrologicaele guvernate de zodia Săgetător sunt locații pentru a-ți găsi jumătatea. Întâlnirea cu marea dragoste poate avea loc la facultate (mai ales Facultatea de Drept), la o biserică, când ești intr-o vacanţă sau când călătoreşti undeva departe de casă, in străinătate, intr-o agenție de turism sau chiar la cinema când vizionezi un film străin sau la un restaurant străin. Partenerul/partenera ta ar putea fi cineva care este la mare distanta de tine, din altă ţară.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Capricorn sau in casa a 10-a: Sectorul al 10-lea dintr-o astrogramă simbolizează succesul profesional şi poziţia socială. De aceea, ai putea găsi adevărata dragoste prin intermediul carierei tale (poate fi vorba chiar despre seful tău/șefa ta). Sau, ai putea sa întâlnești iubirea la o adunare socială proeminenta (mai ales una care este de natură politică) sau in locurile publice. Cum Fundul Cerului reprezintă locurile subterane, prin opoziție, Mijlocul Cerului reprezintă locurile situate la o anumită înălțime. Munții înalți, scările, clădirile înalte pot face parte din fundalul întâlnirii cu jumătatea ta.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Vărsător sau in casa a 11-a:  Ai putea să-ți găsești sufletul pereche cu un mic ajutor de la prietenii tai (poate chiar sa ai o întâlnire “oarba”). Alte locuri probabile includ: evenimentele metafizice şi demonstraţiile paşnice. Exista posibilitatea să-l găsești/sa o găsești cu ajutorul internetului. Întâlnirea cu marea dragoste este posibil să fie neobişnuită, chiar șocantă şi poate fi dragoste la prima vedere.

Dacă guvernatorul casei a 7-a se află in zodia Pești sau în casa a 12-a: Sectorul al 12-lea dintr-o astrograma este cel mai greu de descris: reprezintă, de fapt, dușmanii noștii ascunși, cei ce ne subminează – inclusiv noi înșine atunci când suntem cei mai mari dușmani ai noștri. Sunt șanse să-ți întâlnești dragostea prin intermediul unui spital (poate fi vorba despre cineva care lucrează aici), la un sanatoriu, într-o instituție religioasă, la o organizaţie de caritate sau poate fi vorba despre cineva care lucrează ca voluntar. De asemenea, există si posibilitatea să-l/să o întâlnești intr-o închisoare sau in orice alt loc închis, care nu permite accesul liber (cum ar fi arhivele). Sau poate fi vorba despre cineva pe care vrei să-l păstrezi secret (cineva care are o relație extraconjugala). Ați putea sa va găsiți si prin intermediul unui program de tipul Alcoolici Anonimi.

Descrierile de mai sus sunt doar orientative şi nu sunt destinate a fi respectate cu stricteţe.
Indiferent de locul in care l-ai cunoscut /ai cunoscut-o, asigură-te că iți verifici compatibilitatea astrologică, pentru a ști dacă este partenerul/partenera potrivit(ă) pentru tine.

Susține-ne cu un Like sau cu un Share! Mulțumim!